Aoi bungaku series

Aoi bungaku series81

Seriálcsfd.cz

青い文学シリーズ

Japonsko, 2009, 23 min

Mysteriózní, Psychologický, Drama, Animovaný

Aoi bungaku series

Aoi bungaku series: hd.1080p
HD

Anime AOI BUNGAKU se skládá z adaptací šesti klasik japosnké litratury, z nichž většina je od jiného autora a odlišuje se jiným stylem jak příběhu, tak samotné audiovizuální stránky.

NO LONGER HUMAN - Vypráví o studentovi, který se ztratí v depresích a drogách. Rozděleno na čtyři epizody, z nichž každá je z jiné části jeho života.

IN FOREST, UNDER CHERRIES IN FULL BLOOM - Příběh o lásce ženy z města a bandity žijícího v horách, který má strach jen z jedné věci - rozkvetlých sakur.

KOKORO - Hlavním tématem je tu milostný trojúhelník. Rozděleno na dvě epizody, obě pokrývají stejný děj, ovšem obě z pohledu jiného člověka.

RUN, MELOS! - Hlavní hrdina se ztotožňuje s postavou ze starého řeckého příběhu, který se musí rozhodnout mezi životem svého nejlepšího přítele a svým vlastním.

THE SPIDER'S THREAD - Příběh vraha, který má možnost dostat se z pekla díky tomu, že jednou za svůj život projevil laskavost - nezabil pavouka.

HELL SCREEN - Krutovládce pověří svého nejlepšího umělce, aby vymaloval zdi jeho budoucí hrobky krásami jeho země. Jelikož umělec žáné krásy nevidí, jen smrt, rozhodne se to udělat po svém.

anime


Hrají: Daisuke Namikawa, Mamiko Noto, Nana Mizuki, Romi Paku, Tomokazu Seki, Acuko Tanaka, Hóko Kuwašima, Wataru Takagi, Mamoru Mijano,  .....Aja Hisakawa, Šinpači Cudži, Mikako Takahaši, Aja Endó, Šóko Cuda, Hirojuki Jošino, Mami Horikoši, Asami Jaguči, Emi Šinohara, Rjúsei Nakao, Kendži Nomura, Kóiči Sakaguči, Kijojuki Janada, Jukitoši Tokumoto, Masa'aki Cukada, Tomohisa Asó, Kunihiko Jasui, Motoki Takagi, Nobuaki Fukuda, Jošihisa Kawahara, Miki Nagasawa, Juki Kaida, Sači Macumoto, Taeko Kawata, Hana Takeda, Hidenobu Kiuči, Čikara Ósaka, Rjúzaburó Ótomo, Rikija Kojama, Rjóta Jamasato, Miho Mijagawa, Hironori Kondó, Tomoko Kotani, Jui Kano, Hiromu Kondó, Motoi Kojanagi, Masato Sakai, Džunko Takeuči, Jóiči Nišidžima, Ai Horanai, Jasuši Mijabajaši, Hiroši Janaka, Komina Macušita, Tomohiro Nišimura, Kijoko Nagaki, Jasunori Honda

Vypravějí: Džódži Janami

Režie: Morio Asaka, Tecuró Araki, Šigejuki Mija, Rjósuke Nakamura, Acuko Išizuka, Hideki Hosokawa, Kódžiró Curuoka, Kotono Watanabe, Miho Hirao,  .....Kazunari Kume

Scénář: Osamu Dazai, Júdži Kobajaši, Satoši Suzuki, Sóseki Nacume, Ango Sakaguči, Ken Iizuka, Rjúnosuke Akutagawa, Mika Abe, Acuko Išizuka,  .....Sumino Kawašima

Hudba: Šúsei Murai, Hideki Taniuči

Kamera: Kazuhiro Jamada, Kenji Fujita, Šin'iči Igaraši

Střih: Takeši Sejama, Mariko Cukacune, Naoki Kasai, Satoši Terauči, Jumi Džingudži, Kašiko Kimura, Hideki Takemura

Scénografie: Shin'iči Uehara, Mio Iššiki, Šigejo Kirijama, Tomojuki Šimizu, Hidetoši Kaneko

Zvuk: Jasunori Honda

Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.