Between the Sheets82

Seriálcsfd.cz

Velká Británie, 2003, 295 min

Komedie, Drama, Romantický

Between the Sheets

Between the Sheets: hd.1080p
HD

Britská televizní minisérie o milostných rošádách a sexuálních problémech několika původně si cizích párů, jejichž životní osudy se ovšem v tomto příběhu postupně protnou.

Padesátnice Hazel Delany (Brenda Blethyn) už nemůže déle žít se svým manželem Peterem (Alun Armstrong), majitelem nočního klubu. Peterovy neustálé zálety a také hluboký sexuální nesoulad obou manželů je postupně oba dovede do sexuologické poradny Alony Cunninghamové (Julie Graham). Katolicky vychovaná Hazel už dávno přestala mít zájem o milostný styk se svým manželem, Alona dokonce s překvapením zjišťuje, že Hazel je iritována otevřenou sexualitou Peterovy osmasedmdesátileté matky (Liz Smith) a jejího obdobně starého a pohlavně velmi výkonného novomanžela Maurice (Norman Wisdom).
Také Petrův syn Simon má problémy se svým vztahem, jeho dívka je těhotná, a on, místo aby si jí vzal, zamiluje se do jedné z otcových zaměstnankyň v klubu. Zatím Alonin přítel, sociální kurátor Paul (Richard Armitage), je obviněn ze styku s jednou ze svých patnáctiletých klientek a Alonin sedmnáctiletý syn se vyspí s au pair dívkou, která pečuje o jeho malou sestřičku.
Zdá se, že sex je opravdu všude kolem.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.