Kriminálka New York

Kriminálka New York61

Seriálcsfd.cz

CSI: NY
C.S.I.: Kriminálka New York

Kanada, USA, 2004, 42 min

Krimi, Mysteriózní, Thriller, Drama

Kriminálka New York

Kriminálka New York: hd.1080p
HD

CSI: New York je kriminální seriál, který vznikl oddělením od seriálu CSI: Miami. Jeho tvůrci navíc hledali inspiraci také v dramatickém seriálu Crime Scene Investigation o soudních vyšetřovatelích v New Yorku, kteří v boji se zločinem využívají nejmodernější techniku. Producentem seriálu CSI: New York je Alliance Atlantis Communictions Inc. a CBS Productions ve spolupráci s Jerry Bruckheimer Television. Americká síť CBS uvedla tento seriál v USA loni v září a ačkoliv se v téže době vysílala řada dalších seriálů, tento si získal pozornost více než 14,5 milionů diváků týdně a stal se pro CBS seriálem číslo jedna.

Detektiv Mack Mac Taylor (Gary Sinise) věří, že všechno spolu nějak souvisí a že každý má svůj skrytý příběh. On i jeho parťačka Stella Bonasera (Melina Kanakaredesová) jsou svou prací doslova posedlí, a díky tomu stojí v čele týmu expertů ve velkoměstě, které nikdy nespí. Do týmu dále patří Danny Messer (Carmine Giovinazzo), který se narodil v Brooklynu, nic ho nerozhází a vždy má po ruce nějakou tu historku o příbuzenstvu, a uzavřený doktor Sheldon Hawkes (Hill Harper), který se po traumatizující smrti dvou pacientů vzdal dráhy chirurga a pracuje jako koroner. Dvojici doplňuje popudlivý detektiv Don Flack (Eddie Cahill), inteligentní muž s pozoruhodným instinktem a nedostatkem trpělivosti pro potenciální podezřelé. Mimo tým pak stojí bystrá a půvabná vyšetřovatelka Aiden Burnová (Vanessa Ferlitová), která se dokáže přizpůsobit jakékoliv situaci. Detektivové v New Yorku mají možná jiné problémy než jejich kolegové v Miami či Las Vegas, ale vede je stejně neochvějné odhodlání bránit šíření zločinu. Tito schopní lidé znají New York v jiném světle než jeho ostatní obyvatelé a hledají důkazy, které se postupně skládají v celek, a nakonec poskytnou klíč k rozluštění složitých případů, jež tým řeší.

OBSAH JEDNOTLIVÝCH DÍLŮ:

1. díl
Tělo pohřešované ženy přivede Maca k sériovému vrahovi, jenž své oběti nejprve vězní. Tým musí získat důkaz s pomocí ženy, která útok přežila, ale je schopna komunikovat pouze mrkáním.

2. díl
Poté, co v Central Parku dojde ke znásilnění, musí Stella útočníka najít, přestože oběť si v důsledku šoku, který utrpěla, nic nepamatuje. Navzdory četným nepřímým důkazům na místě činu detektivové nemohou podezřelého zadržet, což Stellu frustruje, protože sama sobě slíbila, že násilníka dostane. Mezitím Mac a Aiden vyšetřují zastřelení drogového dealera a když doktor Hawkes zjistí, že nejen chybí kulka, ale na těle jsou stopy po krysích zubech, tým musí ve městě, kde žije 70 milionů krys, najít tu jedinou, která je může zavést k vrahovi.

3. díl
Když turista objeví v dvouposchoďovém autobusu na Times Square kostru, CSI musí vyšetřit, zda ji tam nastrčil nějaký vtipálek, nebo zda se jedná o pozůstatky zavražděného. Po důkladném vyšetření dr. Hawkes zjistí, že obětí byl dospívající chlapec, který zemřel po úderu do hlavy asi před deseti lety. Pátrání je zavede na autobusovou zastávku a k mladíkovi, který zmizel v roce 1987. Tým nyní musí vyšetřit, jak doopravdy zemřel a kdo za jeho smrt nese odpovědnost.

4. díl
Mac a Aiden vyšetřují vraždu hip-hopového bouřliváka, který byl ubodán krátce poté, co zvítězil v soutěži DJ. Mezitím Stella a Danny vyšetřují smrt módní návrhářky, která byla nalezena ve svém bazénu. Stopy vedou do sushi restaurace, kde pokrmy servírují nahé modelky.

5. díl
Mac a Danny, kteří vyšetřují smrt stavebního dělníka, jenž zahynul pod Manhattanem při explozi v podzemní dráze, jednají s odborovou organizací stavařů, pracujících v tunelech metra. Když Mac a Danny najdou ve vyhloubeném prostoru prázdný inhalátor a pitva potvrdí, že muž zemřel na astmatický záchvat ještě před výbuchem, všechno nasvědčuje tomu, že mrtvý byl v podzemí zanechán úmyslně. Mezitím Stella a Aiden vyšetřují smrt uškrceného šestnáctiletého teenagera, jehož tělo bylo nalezeno v potoce.

6. díl
Mac určí Dannyho a Aiden, aby se ujali jednoho z nejobtížnějších případů: několikanásobné vraždy, při níž byli zaměstnanci restaurace v Brooklynu zastřeleni s igelitovými pytlíky nataženými přes hlavu. Veškeré stopy nasvědčují, že to byla vnitřní záležitost podniku, ale podezřelý chybí. Mezitím Mac a Stella vyšetřují smrt muže, který byl nalezen mrtev ve své posteli a k němuž vyšetřovatele přivedla jeho amputovaná noha.

7. díl
Loupež tří mužů v Čínské čtvrti způsobí, že jeden z členů ochranky je zabit a druhý omylem zasáhne výstřelem nádrž s benzínem, takže dva ze zlodějů uhoří zaživa. Při vyšetřování Stella odhalí únos, který se týká manažera banky. A aby toho nebylo dost, místo, kde má být ukryto výkupné, je zablokováno při neohlášeném nácviku zásahu policie při teroristickému útoku. Tým musí vymyslet jiný způsob jak najít zmizelé dítě.

8. díl
Poté, co se v newyorské směnárně objeví krabice, která nikomu nepatří, vypukne panika. Její obsah vede k muži, který tajemně zmizel po vyšetřování ilegálních obchodů s akciemi. Mezitím se Stella věnuje případu smrti těhotné ženy, která byla nalezena vedle kostela, kde pracovala.

9. díl
Když dojde ke střelbě na důstojníka newyorské jízdní policie, Mac a Stella musejí pročesat celé město, aby našli viníky. Jediným vodítkem by mohla být kulka, jež zasáhla koně. Mac se musí rozhodnout, zda zachránit zvíře, nebo získat důkaz. Mezitím Aiden pracuje na případu těžce popáleného dítěte, které bylo nalezeno mrtvé v Queensu.

10. díl
Když žena v záchvatu náměsíčnosti vyjde ze svého bytu a poté je nalezena v krvi vedle mrtvého ženského těla, tým musí zjistit, zda se jedná o případ, který spolu souvisí, nebo zda je v něm skryto něco víc, než se na první pohled zdá. Ačkoliv má podezřelá na sobě krev oběti a leží vedle ní dřevěná hůl, která by mohla být vražednou zbraní, Mac má značné pochybnosti. Mezitím Danny a Aiden vyšetřují vraždu kapesního zloděje, který byl ubit k smrti.

11. díl
Tým se pouští do složitého případu vražd, jejichž oběti jsou nalezeny ve třech čtvrtích New York City. Mac a Stella vyšetřují smrt mladého muže, jehož tělo bylo nalezeno v tunelu brooklynského metra. Ačkoliv oběť byla zasažena elektrickým proudem, nezavinily to koleje. Danny vyšetřuje smrt majitele umělecké galerie, jenž předtím prodal obraz, který by mohl být padělek. Mezitím Aiden a detektiv Flack pracují na objasnění podivné smrti dělníka, jehož tělo bylo nalezeno na stavbě.

12. díl
Majitelé závodních psů jsou prvními podezřelými při vyšetřování smrti trenéra psů, které má na starosti Mac. Stella a Danny se mezitím vydávají ve stopách vraha, který probodl messengera v hustém provozu na ulicích Manhattanu. Tým musí zajistit místo činu na ulici dlouhé 8 kilometrů.

13. díl
Mac a Stella vyšetřují brutální vraždu mladého muže, který, jak se zdá, tu noc, co sám zemřel, někoho zastřelil. Mezitím Aiden a detektive Flack jedou do Harlemu, kde byl zastřelen bratr majitele obchodu. Bezpečnostní záznam ukáže, že noc před vraždou obchod vykradl ten samý muž, jehož případ vyšetřují právě Mac a Stella.

14. díl
Když je nalezeno tělo šestnáctiletého cirkusového akrobata, které bylo vecpáno do malé bedny a zahrabáno v písku na pláži Coney Island, Mac a Stella vyslýchají nejen rodinu oběti, ale i jejich protivníky - artisty na visuté hrazdě, kteří se snažili získat hlavní číslo v programu. Mezitím velká kaluž krve v newyorském bytě přivede Dannyho a detektiva Decka k mrtvole ženy, ukryté mezi odpadky.

15. díl
Mac a Danny vyšetřují záhadnou smrt nevěsty, která zemřela těsně před obřadem. Mezitím Stella, Aiden a detektiv Flack nalézají v kláštere na Staten Island mrtvolu muže, který nemá ruce. Klášter je tajemné místo, ve kterém prý straší duchové zavražděných mnichů

vyšetřování


Hrají: Gary Sinise, Melina Kanakaredes, Carmine Giovinazzo, Vanessa Ferlito, Eddie Cahill, Anna Belknap, Hill Harper, Holly Valance, Daniella Alonso,  .....Annika Peterson, Jacqueline Piñol, Ed Quinn, Robert Merrill, Kelly Hu, Carmen Argenziano, Joel Gretsch, Amaury Nolasco, David Gallagher, Sarah Scott, Julie McKinnon, Robert Joy, Derek Mears, Sonya Walger, Will McCormack, Erik Smith, Nicole Paggi, Emily Procter, Valerie Azlynn, Silas Weir Mitchell, Kacey Taylor, Danielle McKee, Vanessa Esperanza, Melinda Page Hamilton, Nick Damici, Griff Furst, Emmanuelle Vaugier, Michael Rady, Kerr Smith, Jamie Chung, Paul Schulze, Mark Ivanir, Helena Mattsson, Steve Braun, Danny Pino, Rhys Coiro, Brianna Lynn Brown, Andrea Bogart, Lauren Stamile, David Burtka, Jamison Jones, Adam Rodriguez, Alicia Coppola, James Tupper, Pasha D. Lychnikoff, Reynaldo Gallegos, Daniel Travis, Octavia Spencer, Sprague Grayden, Kat Dennings, Matt Battaglia, Ryan Carnes, Paula Trickey, Sarah Foret, Johnny Sneed, Nicole Scherzinger, Neil Giuntoli, Garret Dillahunt, James Devoti, Bradley Stryker, Christopher Cousins, Paul Wesley, Katheryn Winnick, Shailene Woodley, Jos Viramontes, Amanda Bynes, Nelly Furtado, Mona Weiss, Clark Gregg, Charlie Weber, John Patrick Amedori, Emily Baldoni, James Ferris, Leila Arcieri, Steve Cell, Jonno Roberts, A. J. Buckley, Scott Elrod, Joleigh Fiore, Kristen Renton, Bailee Madison, Anjul Nigam, Jason Cerbone, Ross McCall, Shelly Cole, Claire Forlani, Katherine Boecher, Rochelle Aytes, Troy Kotsur, Kam Heskin, Heather Kafka, Jennifer O'Dell, April Bowlby, Adina Porter, Seth Peterson, Suzie Pollard, Peter O'Meara, Jay Jablonski, Susan Ruttan, Andy Milder, James Hiroyuki Liao, James C. Burns, Kevin Alejandro, Justin Shilton, Kellan Lutz, Deanna Russo, Brian Poth, Tanc Sade, John Enos III, Amy Davidson, Misha Collins, Michelle Pierce, Lina Esco, Natalina Maggio, Shane Brolly, Jacob Vargas, Lochlyn Munro, Elle Fanning, Edward Furlong, Damani Roberts, Amber Stanton, Whitney Anderson, Wil Horneff, Jana Kramer, Sarah Christine Smith, Bryan Irzyk, Heather McComb, Deena Dill, Chad Lindberg, Erin Daniels, Challen Cates, Ana Alexander, Elvina Beck, Lindsay Pulsipher, Alison Sudol, Brit Morgan, Sabine Singh, Samantha Hanratty, Rumer Willis, Thomas Kopache, Michael Kenneth Williams, Jacqueline Lovell, Brooklyn Sudano, Jodi Lyn O'Keefe, Ashley Rickards, T.J. Thyne, Michele Hicks, Shawn Christian, Charity Rahmer, Ashlee Simpson, Leith M. Burke, Jack McGee, Owen Beckman, Karina Michel, Sandra McCoy, Leia Thompson, Lynn Borden, Shiloh Fernandez, Noureen DeWulf, Chris Ellis, William Gregory Lee, Scott Alan Smith, Jenny Wade, Justin Hartley, Tahyna MacManus, David Caruso, Tania Raymonde, Ian Anthony Dale, James Badge Dale, Ryan Johnson, Kyle Gallner, John DiMaggio, Shantel VanSanten, Nicole Marie Lenz, Maddy Curley, Marta McGonagle, Trevor Wright, Billy Brown, Dianna Agron, Joey Lawrence, Jude Ciccolella, Nevin Millan, Sam Trammell, David DeLuise, Kevin Rahm, Lindsay Parker, Whitney Able, Robert Costanzo, Mare Winningham, Edward Asner, Lawrence Gilliard Jr., Eyal Podell, Katharine McPhee, Mia Sara, Mirelly Taylor, Samantha Quan, Patrice Fisher, Aimee Garcia, Sam Anderson, Seamus Dever, Robert Picardo, Leslie Bega, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Frank Medrano, Brian Gross, Matt Barr, Michael Reilly Burke, Allison Miller, Andre Royo, Peyton List, Bryce Johnson, Ryan Doom, Austin Highsmith, Alaina Huffman, Ellen Woglom, Michael DeLuise, Raquel Alessi, Ron Melendez, David Clayton Rogers, Lori Petty, Aria Wallace, Adam Kaufman, Austin Lysy, Carter Jenkins, Sam Page, Josh Hammond, Louis Mandylor, Ryan McPartlin, Joseph Sikora, Deanna Webb, Charles Shaughnessy, Ross Thomas, Sharni Vinson, Quarles Antoine, Symba, Tom Archdeacon, Gale Harold, Greg Davis Jr., Sofya Skya, Joe Manganiello, Rey Valentin, Patrick Fischler, Eric Lange, Jordana Spiro, Fredric Lehne, Eddie Mills, William Russ, Jason Chambers, Scottie Thompson, Jill Latiano, Desi Lydic, Erik Fellows, Deirdre Quinn, Gregory Mikurak, Tyler Francavilla, Kim Kardashian, Rick Hoffman, Mike Gunther, Harold Perrineau, Robert Gant, Lymari Nadal, Vincent Young, Michele Specht, Jake Muxworthy, Neil Hopkins, Criss Angel, Sela Ward, Mykel Shannon Jenkins, Michael Trevino, J. Anthony Pena, Jonathan Cherry, Julie Adams, Sean Maguire, Jamie Elman, Rick D. Wasserman, Gloria Votsis, Kevin Navayne, Mark Engelhardt, Jon Prescott, Sarah Butler, Laurence Fishburne, Erin Cottrell, Stacey Travis, Michaela McManus, Johnny Palermo, Jinny Lee Story, Katie Chonacas, Aisha Hinds, Moran Atias, Marisa Ramirez, Paul Hodge, Danica Patrick, Kate Norby, Marguerite MacIntyre, Alicia Ziegler, Kristen Dalton, Scott Valentine, Heather Hemmens, Crystal Reed, Allison McAtee, JD Pardo, Cameron Goodman, Jayson Blair, Adrian R'Mante, Matt Angel, Lisa Jay, Lesley-Ann Brandt, Devin Brochu, Clayne Crawford, Marcus Ashley, Tauvia Dawn, Alyssa Diaz, Sydney Walsh, Jonathon Trent, Jake Abel, Sawa Suicide, Kristen Kerr, John Ross Bowie, Anthony Azizi, Jonathan Penner, Mighty Mike Murga, Andrew Bowen, Logan Bartholomew, Cynthia Addai-Robinson, Melinda Y. Cohen, Austin Butler, Kevin G. Schmidt, Melissa Ordway, Brian Lloyd, Frederick Koehler, Jeff Denton, Mekia Cox, Cathy Shim, Kiersten Hall, Baelyn Neff, Kristin Cavallari, Holly Lynch, Jonah Lotan, Marc Menchaca, Fernanda Andrade, Evan Helmuth, Bar Paly, Andrew Lawrence, Theo Alexander, Michael King, Natalie Gal, Dylan Bruce, Brian Hallisay, Sarah Habel, Chris Coy, Skyler Stone, Jonathan Chase, Dominic Keating, Allen Payne, Nelly, Mercedes Mason, Kelen Coleman, Gerald Downey, Stanton Barrett, Raphael Sbarge, Steve Paymer, Mike Foy, Bryan Dattilo, Rance Howard, Kristina Page, Tom Schanley, Damion Poitier, Julie Mond, Marie Joelyn, Matt Carmody, John Billingsley, Lawrence Monoson, John Kapelos, Nick Offerman, Ahna O'Reilly, Lela Loren, Jeananne Goossen, Mark Deklin, Jean-Michel Richaud, Autumn Springfield, Hal Ozsan, Matthew Porretta, David Starzyk, Ward Roberts, Clark Gilmer, Kelly Noonan, McKenna Jones, MacKenzie Mauzy, Michael Robert Brandon, Victor Browne, Courtenay Taylor, Louis Lombardi, Bridger Zadina, Austin Peck, Thad Luckinbill, Maurice Compte, Affion Crockett, Jay Kenneth Johnson, Kieren Hutchison, Gregory Harrison, Michael Hagerty, Al Santos, Gary Kasper, Giovanni V. Giusti, Stephanie Carpentieri, Buddy Dolan, Christopher Stapleton, Nicole Pulliam, Shanley Caswell, Tony Schiena, Michael Graziadei, Phuong Hoang, Jennifer Elise Cox, Tom Bresnahan, James Black, Candice Coke, John Cothran Jr., Emma Fitzpatrick, Daniel Gadi, Chad Michael Collins, Sarah Lafleur, J.J. Perry, David Chisum, Taylor Sheridan, Breanne Racano, Valorie Curry, Daniel Buran, Chadwick Boseman, Fiona Gubelmann, Jeff Perry, Casey LaBow, Lacey Beeman, Tyler Poelle, Louise Linton, Ryan Bengston, Alan Smyth, Arden Cho, Ashley Cusato, Emma Bates, Nichole Galicia, Jeff Hephner, Vanessa Born, Gary Poux, Renee Darmiento, Alesha Rucci, Lisa Darr, Lee Thompson Young, Shaya McCord, Jenny Mollen, Roxy Darr, Amy Aquino, Lauren Bowles, Devon Bagby, Jane McLean, Sean Blakemore, Carlos Leon, Orson Chaplin, Samuel Child, Matt Medrano, Chris Daughtry, Andy Hopper, Garrett Ryan, Madison Davenport, Jon Gries, Leslie-Anne Panaligan, Jules Willcox, Michael Petrone, Parker Young, Mel Rodriguez, Paul James, Gideon Emery, Mark L. Young, Navid Negahban, Katie A. Keane, Brendan Fehr, Ronnie Gene Blevins, Schoen Hodges, Barbara Tarbuck, Jerry Zatarain Jr., Adam Harrington, Melissa Fumero, Sandra Nelson, Travis Hammer, Joe Egender, T.J. Linnard, Matt Jones, Cameron Dye, Patrick Brennan, Mo Gallini, Katie Gill, Josh Pence, Cassandra Jean Amell, Josh Abraham Webber, Diana Popick, Annika Boras, Walker Haynes, Leah Rachel, Kavan Reece, Jamie Tisdale, Trent Garrett, Casey Sander, Mitchell Fink, Adam Huss, Valentina de Angelis, Frankie Shaw, Ali Williams, John Ruby, Michelle Rose, Kevin Interdonato, Blake Robbins, Pleasant Wayne, Erica Piccininni, Dominic Fumusa, C.J. Thomason, Stephen Snedden, Max Burkholder, Clint Culp, Kevin Weisman, Timothy V. Murphy, Natalia Castellanos, Sherri Saum, Sebastián Hinton, Benjamin Stockham, John Charles Meyer, Russell Quinn Cummings, Bryan Friday, Tina Huang, Jessica Makinson, Laura Breckenridge, Ian Reed Kesler, Ramya Pratt, Jadin Gould, Evan Parke, Todd Stashwick, Gene Farber, Alison Woods, Emily Robinson, Steven Krueger, Angela Sarafyan, Paul Carafotes, Jenn Proske, Carl Ciarfalio, Robert Mailhouse, Natalie Floyd, Meagan Tandy, Ashley Jones, Rachelle Lefevre, Salina Soto, Toni Trucks, Noa Tishby, Andy T. Tran, Lauren Melendez, Kit Paquin, Irene Tsu, Sarah Carter, Marla Sokoloff, Alexa Havins, Amara Zaragoza, Elisha Skorman, Maite Schwartz, Michael Mantell, Ron Glass, Robert Baker, Courtney Ford, Jaime Ray Newman, Kelly Overton, Angela Gots, David James Elliott, Marguerite Moreau, Olivia Burnette, Wayne Duvall, Erin Cardillo, Lindsay Price, Daphne Duplaix, Andrew W. Walker, Cara Pifko, Mia Kirshner, Joe Reegan, Hayley Marie Norman, Marsh Mokhtari, Lisa Brenner, Anna Carolina Alvim, Geno Monteiro, Eugene Robert Glazer, Josie Davis, Kristin Richardson, Darby Stanchfield, Maxine Bahns, Joshua Snyder, Sarah Aldrich, Meredith Monroe, Omar J. Dorsey, Sandra Hess, William Abadie, Kyle Davis, Monica Herman, Marcy McCusker, Chris Majors, Richard Varga, Bobby Roe, Jennifer Bock, Stephen Full, Chad Faust, Chase Kim, Mark Famiglietti, Stacy Edwards, Katherine Ann McGregor, Mark Doerr, Bryan Becker, Zack Duhame, Trenton Rostedt, Manny Montana, Jamie McShane, Lauren Mary Kim, Tiffany Dupont, Molly Burnett, Terrell Ransom Jr., Meg Cionni, Alex Cranmer, Val Lauren, David Burke, Carol Kiernan, David Julian Hirsh, Francis X. McCarthy, Michael Grant Terry, Spencer Grammer, Edward James Olmos, Sarah Karges, John Prosky, Katharine Towne, Keri Lynn Pratt, Olivia Crocicchia, Rafael Rojas III, Victor McCay, Tina Ivlev, Alex Nesic, Cait Fairbanks, Brooklyn Rae Silzer, Bess Wohl, Pete Wentz, Sunkrish Bala, Jullian Dulce Vida, John Edward Lee, Tye Alexander, Jeff Roop, Rose Abdoo, Ian Brennan, Trey Callaway, Joshua Rush, Heather Sossaman, Grant Alan Ouzts, David Ury, Tembi Locke, Adoni Maropis, Natashia Williams, Billy Miller, Benny Nieves, Diva Zappa, Russell Harvard, Brad Carter, Dean J. West, Rob Boltin, Carter MacIntyre, Candis Cayne, Terrell Lee, Jim Pirri, Yara Martinez, Mariano Mendoza, Keith Stallworth, Hope Olaide Wilson, Jonathan Davila, Jowharah Jones, Nana Hill, Charles Malik Whitfield, Ben Youcef, Paul Schackman, Neal Bledsoe, Sydney Park, Kate Miner, Joey McIntyre, Glenn Taranto, Talia Toms, Alex Band, Kat Coiro, McCaleb Burnett, Christina Scherer, Todd Cahoon, Chris Payne Gilbert, Joel Polis, Link Baker, Tehmina Sunny, Olivia Summers, Mason D. Davis, Ethan Erickson, Gary Wolf, Alison Raimondi, Jeremy Luke, Eddie J. Fernandez, Toni Wynne, Linda Porter, John Mese, Sean Marquette, Christian Monzon, Shayla Beesley, Maury Sterling, Myk Watford, David Bloom, Jenna Ortega, Mark Kiely, La La Anthony, Karina Logue, Roger Aaron Brown, Wayne Bastrup, Bonnie McKee, Michael Irby, Joel Brooks, Francis Guinan, Adrian Quiñonez, Katie Carr, Matt Nolan, Tyler Jacob Moore, Hugh Scott, Larry Joshua, Lisa Vachon, Ron Yuan, Andrew J. West, Alex Ashbaugh, Jerome Ro Brooks, Monyque Thompson Scott, Reynaldo Pacheco, Amy Gumenick, Dermott Downs, Brian Cousins, Tony Pasqualini, Aaron Hill, B.J. Clinkscales, Andrew Patrick Ralston, Grant Harvey, Barry Del Sherman, Julia Rose, Ricky Harris, Shane Johnson, Nayo Wallace, Gill Gayle, Brian Gant, Matt McTighe, Philip Anthony-Rodriguez, Rebecca Staab, Brady Matthews, Jace Jeanes, Ron Lester, Brad Schmidt, Rob Evors, Toks Olagundoye, Kandis Fay, Len Cordova, James Martin Kelly, Niko Nicotera, Brian Oerly, Heather Mazur, Alana Morshead, Bill Heck, Brandon Scott, Brandon W. Jones, Stefanie Butler, Elle Schneider, Coby Ryan McLaughlin, Guy Nardulli, Patrick St. Esprit, Tim Chiou, Jackson Davis, Mark Aiken, Mackenzie Firgens, Steve Hytner, Hal Landon Jr., Miguel Angel Caballero, Chris Tardio, Gregory Cruz, David Barrera, Timon Kyle Durrett, Chris Kohn, Greg Wrangler, Lauren Cohan, Michael Eauslin, Ryan Dusick, Blaise Godbe Lipman, Ajay Mehta, Kanin Howell, Helena Barrett, Laird Macintosh, Gonzalo Menendez, Zachary Spicer, Rafael Francisco, Jeffrey Vincent Parise, Julia Barnett, Adam Nelson, James Shanklin, Mike Pniewski, Victoria Haynes, Matt Bushell, Leif Gantvoort, Toby Holguin, Anthony Molinari, Anthony Martins, Larry Romano, Joshua Hoover, Brandon Fobbs, Mark Kelly, Troy Ruptash, Johnathan Tchaikovsky, Vincent Guastaferro, Alan Pietruszewski, Brian Guest, Neill Barry, Sandy Martin, Jack Gwaltney, Rudy Dobrev, Ivo Nandi, Michael William Freeman, Graham Shiels, Chad Todhunter, Larry Clarke, Dana de Celis, Jeffrey D. Sams, Haviland Stillwell, Michael Cory Davis, Laurie Fortier, J.R. Cacia, Jessalyn Wanlim, Brad Grunberg, Jorge-Luis Pallo, Jason Alan Smith, Shelley Berman, Ray Abruzzo, John Ierardi, John Dove, Tayler Buck, Brian Linsley, Matias Masucci, Kristen Shaw, Heidi Johanningmeier, Marco Sanchez, Marcos A. Ferraez, Jim Ortlieb, Jonna Walsh, Dick Enberg, Christopher Warren, Conor Dubin, Andy Comeau, J. Grant Albrecht, David Marciano, Dorian Missick, Master P, Shashawnee Hall, Joshua Leonard, Terry Kinney, Erich Ritter, Patrick Bauchau, De'Angelo Wilson, Gabriel Casseus, Jim Metzler, Corin Nemec, Jay Acovone, Dennis Keiffer, Julia Duffy, Zach Grenier, Brad Greenquist, Tara Lynn Marcelle, Matt Baker, Cyia Batten, Michael O'Hara, Daric Gates, Michael Cornacchia, Robin Thomas, Sam Huntington, Kim Coates, Albie Selznick, Mark Sheppard, Tory Kittles, Ed O'Ross, Ted Raimi, Will Wallace, Mike Starr, Alanna Ubach, Mark Rolston, Joe Morton, Matt McCoy, Patricia Martínez, Kathryn Harrold, Michael Clarke Duncan, Emily Harrison, Penelope Ann Miller, Tim Sitarz, Peter Dobson, Larry Poindexter, Jennifer Lopez, Peter Onorati, Leslie Kaye, Jordan Bridges, Christopher Grove, Robyn Lively, Michael Gross, Michael Gilio, Kristina Anapau, Hillary Harper, Ryan Alosio, Sam Littlefield, Rick Pasqualone, Tim Guinee, Wayne Knight, Michael DeLorenzo, Brian Bloom, Marina Black, Michael Cudlitz, David Aaron Baker, Wolfgang Bodison, Rodney Eastman, Kevin Chamberlin, Casey Siemaszko, Clinton 'Ton' Jones, Kid Rock, Ori Pfeffer, Paul Hipp, Jason Brooks, Jason Beghe, Christopher Place, Alison Folland, Eion Bailey, Michael Nouri, Craig Ferguson, Mary-Margaret Humes, Hector Atreyu Ruiz, Dedee Pfeiffer, Lindy Booth, Nikki DeLoach, Mel Harris, Sheryl Lee, Richard Tyson, Stacy Haiduk, John Wesley Shipp, Tim Abell, Ilia Volok, Marlee Matlin, Sasha Cohen, Garrett Strommen, Greg Williams, Michael Lutz, Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Rick Ravanello, Brad Raider, Ryan Bittle, Matthew Hoffman, Dan Warner, Judd Nelson, Christian Campbell, Mykelti Williamson, John McEnroe, Doc Duhame, Dan Wells, K.D. Aubert, Rosalie Ward, Dawnn Lewis, Hank Harris, Bruce Dern, Roberto Tenace, Marc Menard, Cory Hardrict, Frank Grillo, Eddie Driscoll, Brad Rowe, Roy Werner, Reid Scott, Jessalyn Gilsig, Kimberly Quinn, Arye Gross, Lindsay Hollister, Billy Raftery, Sammi Rotibi, Peter M. Lenkov, Elias Koteas, Adam Baldwin, Kathleen Munroe, Ramon De Ocampo, Edward Kerr, Jesse Carmichael, Adam Levine, Mickey Madden, James Valentine, Devon Gummersall, Michael Gambino, Scott Richards, Lauren Rose Lewis, Marianne Chambers, Bill A. Jones, Miles Wood, Sean Harmon, Steven Crowley, Darius Devontaye Green, Kavi Ramachandran Ladnier, Austin Kane, Lisa Marie Zaura, Minnie Gupta, Al Vicente, Hayden McFarland, Andy Davoli, Marc Casabani, Maurice J. Irvin, Maurice J. Irvin, Sylvester Powell, Daniel Amerman, Amanda MacDonald, Philip Wayne, Alex Sol, Greg D'Agostino, Deji LaRay, Stephen A. Chang, William Mulligan, Anthony Tavera, Will Wallace, Ricarte Rivera, Daniel Milder, David Sampen, Kimberly Dooley, Hollywood Yates, Gina St. John, Gina St. John, Nakia Secrest, Adam Scott Weissman, Jared Poe, Bruce Nozick, Jonathan Straiton, Stephanie-Marie Baker, Chris Engen, Cole Williams, Ingrid Walters, John Justice, Brooke Robinson, Clifton Collins Jr., Antonio Sabato Jr., Ryan Happy, Ryan Happy, Mickey Cassidy, Fatimah Adams, Nefetari Spencer, Eli Jane, Angie Hill, Steve Kramer, Joy Gohring, Napoleon Tavale, Lisa Canning, Wayne King, Matt Corboy, Derek Hughes, Eugene Shaw, Bradley Dodds, Tom Yi, Ricardo Molina, Raymond Parker, Charlotte Benesch, Kyausha Simpson, Morgan Hewitt, Hira Ambrosino, Omid Zader, Charles Hutchins, Bret Ernst, Dayo Ade, Bryan Terrell Clark, Shi Ne Nielson, Paul Lacovara, Donnie Jeffcoat, Alex Solowitz, Josh Wingate, Tracy Fraim, Joe Nieves, Ted Nicolaou, Robert Curtis Brown, Scott Connors, Elaine Kagan, Chris Stewart, Mac Brandt, Andre Ware, Kayla Carlson, David Haley, Teddy Dunn, Elena Nikitina Bick, Kelvin Yu, Dominic Colón, Ramona DuBarry, Kimberly Dawn Guerrero, Christopher L. Antie, Brian Goodman, Jonathan Kowalsky, Gary Kraus, Evan Jones, Jeannette Sousa, Nadine Nicole, Deanna Smith, Georgia Hatzis, Kevin Ko, Gayle Brown, Michael Filipowich, Christie Burson, Gareth Williams, Abby Walker, James Handy, Seidy Lopez, Shauna Stoddart, Michelle Lee, Patrick O'Connor, Rane Jameson, Juan Gabriel Pareja, Josh Emerson, Corsica Wilson, Mason McCulley, Scot Sax, Matt Austin, Jason Paul Field, Chris Brochu, Katie Cleary, Danay Garcia, Jake Busey, Mädchen Amick, Charles S. Dutton, Peter Fonda, Julia Ormond, Julia Ormond, Peter Horton, Michael Papajohn, Richard Portnow, Gina Philips, Ted Danson, Ian Ziering, Rob Morrow, D.B. Sweeney, Neal McDonough, Andrew Keegan, John Larroquette, Robert Forster, James Preston, Veronica Alicino, Mark Moses, Richard Gleason, Craig T. Nelson, Megan Ward, Greg Germann, Kirk Acevedo, Lee Majors, Daniel Anderson, Kris Lemche, Jeffrey Nordling, Jsu Garcia, Jason Wiles, Jonathan Goldstein, George Newbern, Danny Nucci, Scott Cohen, Skeet Ulrich, Kathleen York, Bug Hall, Raoul Max Trujillo, Helen Slater, Kevin Kilner, Jessica Morris, Chris Mulkey, Wes Ramsey, Christine Lakin, Scout Taylor-Compton, Scott Wolf, Robbie Williams, Gail O'Grady, Graham Beckel, Karina Lombard, Bruce Conner, David Sullivan, Fredro Starr, Adrienne Barbeau, Paul Ben-Victor, Nick Chinlund, James Read, Emilio Rivera, Will Rothhaar, Noshir Dalal, Michelle Krusiec, Brendan Kelly, Daniel Roebuck, Finola Hughes, Dov Tiefenbach, Benjamín Benítez, Cullen Douglas, Taylor Handley, Michael McMillian, Thomas Calabro, Lisa Sheridan, Natalie Martinez, Natalie Martinez, Najarra Townsend, Zack Ward, Marc Worden, Daniel Browning Smith, Philip Waley, Tara Summers, Vinessa Shaw, Vincent Ventresca, John Terry, JB Blanc, Scott Lowell, Brad Beyer, David Burke, Rick Peters, Kimberly Evan, Mayte Garcia, Chris Carmack, Geoff Meed, Justin Bruening, Michael Welch, Nikki Griffin, Becky O'Donohue, Carlo Rota, Laura Vandervoort, Martin Papazian, Cherilyn Wilson, Erin Cahill, Aaron Ashmore, Martin Klebba, Michael Weston, Robert Ri'chard, Skyler Gisondo, Chris Gartin, Ben Bledsoe, Marcus Chait, Michael Worth, Rachel Specter, Patrick Fabian, Alex Weed, Dameon Clarke, Nadine Velazquez, Tarah Paige, Vanessa Lachey, Yuri Brown, Nathan Anderson, Eve Mauro, Vincent Laresca, Blake Gibbons, Summer Altice, Shanna Collins, Christopher Carley, Yancey Arias, Tommy Savas, Jake Thomas, Sean Bunch, Tyler Kain, Johann Urb, David Fumero, Josh Groban, Christopher Jacot, Cassidy Freeman, Judith Hoag, Aly Michalka, Nicole Taylor, Nathalie Walker, Rose Rollins, Darin Mangan, Cody Longo, Alex Meraz, Megan Dodds, Megan Dodds, Megan Dodds, Travis Schuldt, Ne-Yo, Bonnie Burroughs, Brett Tucker, Beau Garrett, Robbie Amell, Benjamin Ciaramello, Mageina Tovah, Daniel Bonjour, Josh Randall, Kimberly Shannon Murphy, Maestro Harrell, Preston Jones, Cody Kennedy, Mariah Buzolin, Tony Oller, Donna Pieroni, Devanny Pinn, Jeff Branson, Taylor Kinney, Bill Smitrovich, Brandon Slagle, Louis Herthum, Michelle Page, John Bain, Cisco Reyes, Alex Carter, Michael Massee, Bobby Hosea, Tony Amendola, Dean Norris, James Logan, Billy Lush, Roman Mitichyan, Anastacia McPherson, Chasty Ballesteros, Ivan Shaw, Jake Sandvig, Ele Keats, Rebecca Lowman, Emily Wilson, Paul Perri, Anthony Crivello, Erik Alexander Gavica, Creagen Dow, Norman Howell, Tatum Shank, Brad Blaisdell, John Sloan, Erik Eidem, Nick Ballard, Valeri Ross, Timi Prulhiere, Rita Zohar, Francoise Alexander, Danielle Burgio, Jeris Poindexter, Bruce MacVittie, Heidi Schooler, Robert Cicchini, Pancho Demmings, Frank Anello, Frank Anello, Andrew Fiscella, Jamison Haase, Nicole J. Butler, Joe Williamson, Rodrigo Rojas, Jonathan Schmock, Pete Gardner, John Eric Bentley, Gino Montesinos, Jayk Gallagher, Terrell Tilford, Scott C. Roe, T.J. Hoban, Cantrell Harris, Ara Anton, Ray Auxias, D'Anthony Palms, Erik Aude, Tom Parker, Ulysses Cuadra, Teo Olivares, Michael B. Silver, Scott Subiono, Eddie Alfano, Lewis Tan, Matthew Yang King, Billy Malone, Joshua Bitton, Olivia Stuck, Koby Kumi-Diaka, Lyne Odums, Gino Cafarelli, Juliet Brett, Gino Anthony Pesi, Chastity Dotson, Robb Derringer, Alla Korot, Corinne Massiah, Robert Neary, Ella Thomas, Michael Maize, Michael McLafferty, Christian Svensson, Alexandra Barreto, Long Nguyen, Ross Gibby, Tyson Turrou, Victoria Barabas, Roberta Hanlen, Brandon Ray Olive, Stephanie Venditto, Jerry Kernion, Allen Lulu, Vince Grant, Roy Abramsohn, Matt Dellapina, Lesli Kay, Rosa Arredondo, Joshua Dov, Roxanne Day, Michael Owen, Christopher Maleki, Mo McRae, Jack Hannibal, Clay Wilcox, Stephen Chang, Billy Gallo, Daniel Samonas, Trae Ireland, Casey Adams, Arthur Roberts, Carlos Conti, Josie DiVincenzo, Christopher May, Nick Paonessa, Lisa Gabriel, Don Fischer, Sarah J. Holden, Tiffani Fest, Tito Ortiz, Sven Holmberg, Kodi Kitchen, Jeremy Glazer, Nick McCallum, Sara Mornell, Parisa Fakhri, Parisa Fakhri, Boo Arnold, Parisa Fitz-Henley, Terricka Rogers, Anastasia Ganias, Pete Brown, Kendra Waldman, Erika Ringor, Anya Engel-Adams, Steve Richard Harris, Willam, Quincy Dunn-Baker, Michael Duisenberg, Kate Gilligan, Turk Matthews, Jon Fleming

Režie: Rob Bailey, Alex Zakrzewski, Christine Moore, Oz Scott, Duane Clark, Norberto Barba, David Von Ancken, Deran Sarafian, Greg Yaitanes,  .....Scott Lautanen, Karen Gaviola, Joe Dante, Anthony Hemingway, Jeffrey G. Hunt, Emilio Estevez, Steven DePaul, Tim Iacofano, Jonathan Glassner, James Whitmore Jr., Kevin Dowling, Pam Veasey, John Behring, Marcello Daciano, Sam Hill, Jeff T. Thomas, Jerry Levine, Vikki Williams, Scott White, Marshall Adams, Tim Hunter, Kevin Bray, David Grossman, Nelson McCormick, Joe Chappelle, John Peters, David Jackson, Matt Earl Beesley, David Barrett, Eric Laneuville, Eriq La Salle, Allison Liddi-Brown, Skipp Sudduth, Nathan Hope, Howard Deutch, Joe Ann Fogle, John A. Keris

Tvůrci: Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn

Scénář: Pam Veasey, Peter M. Lenkov, John Dove, Trey Callaway, Timothy J. Lea, Adam Targum, Anthony E. Zuiker, Matthew Lau, Gary Sinise,  .....David Hoselton, Floyd Byars, Rusty Cundieff, Aaron Rahsaan Thomas, Barbie Kligman, Ken Solarz, Melina Kanakaredes, Carmine Giovinazzo, Eli Talbert, David Fallon, Steven Lilien, Bryan Wynbrandt, Jill Abbinanti, Ann Donahue, Wendy Battles, Jeremy R. Littman, Noah Nelson, Zachary Reiter, Elizabeth Devine, Kim Clements, Christopher Silber, Erica Shelton, Janet Tamaro, Sam Humphrey, Adam Scott Weissman, Daniele Nathanson, Sarah Byrd

Producenti: Jerry Bruckheimer, Barbie Kligman, Robert D. Simon, Deran Sarafian, Gary Sinise, Vikki Williams, Rob Bailey, Trey Callaway, John Dove,  .....Aaron Rahsaan Thomas, Eli Talbert, Adam Targum, Christopher Silber

Hudba: Bill Brown, Adonis Tsilimparis

Kamera: John Smith, Levie Isaacks, Chris Manley, Dermott Downs, Feliks Parnell, Lukasz Bielan, Marshall Adams, Frank Byers, John C. Flinn III,  .....John Newby, Joe Broderick

Střih: Martin Nicholson, Erik Presant, John A. Keris, Bill Zabala, Barry B. Leirer, Christopher Gay, Marc Clark

Scénografie: Michael Z. Hanan, Vaughan Edwards, Linda Lee Sutton, Cindy Coburn, Gena Vazquez, Maria Nay, Colin De Rouin

Kostýmy a make-up: Vanessa Elese, Elizabeth Palmer, Nickole Jones, Agata Maszkiewicz, Kenny Niederbaumer, Ruth Haney, Stacey K. Black, Kevin Kirkpatrick, Christopher Allen Nelson,  .....Alicia M. Tripi, Alicia M. Tripi, Ketty Gonzalez, Ketty Gonzalez, Ketty Gonzalez

Zvuk: Andy D'Addario, Onnalee Blank, Lisle Engle, Yuri Reese, William Smith, Ross Davis, Aaron Levy, Adam Jenkins, Mark Relyea,  .....George Haddad, George Haddad, George Haddad, George Haddad, George Haddad

Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.