Zločiny podle Mary Higgins Clark: Kde jsi, tati

Zločiny podle Mary Higgins Clark: Kde jsi, tati43

Filmcsfd.cz

Kde jsi, tati
I'll Be Seeing You
Un jour tu verras
Zločiny podľa Mary Higgins Clarkovej: Kde si, ocko
Mary Higgins Clark's I'll Be Seeing You

Kanada, USA, 2004, 96 min

Krimi, Mysteriózní, Thriller, Drama

Zločiny podle Mary Higgins Clark: Kde jsi, tati

Zločiny podle Mary Higgins Clark: Kde jsi, tati: hd.1080p
HD

Alison Eastwood hledá pravdu o smrti svého otce. Čím více proniká do jeho lékařských záznamů, tím je jasnější, že odhalil obchod s lidskými embryi. Teď zná tajemství i ona a bojí se o život...
Úspěšná televizní reportérka Meghan Collins, zrovna připravuje zprávu z úrazové ambulance velké metropolitní nemocnice, kam byl převezen jeden bývalý americký senátor, když je přivezena pobodaná žena. Při pohledu na zakrvácenou tvář neznámé mrtvé si šokovaná Meghan uvědomí, že se dívá na svou dokonalou dvojnici. Tento pohled je počátkem řetězu událostí a dobrodružství, které se Megan a jejích blízkých dotkne mnohem víc, než si zpočátku byla ochotna připustit. Před deseti měsíci došlo na mostu přes řeku Hudson k tragické autonehodě, při které se do ledové vody zřítilo několik aut, kamionů a cisteren. Všichni předpokládají, že v jednom z nich byl také její otec Edwin Collins, přestože se po něm nepodařilo najít sebemenší stopu.
Meghanina matka Catherine, která tak právně není ani manželka ani vdova se potýká s finančními problémy, protože se kvůli agentům pojišťovny nemůže dostat k otcovým penězům, potřebným pro udržení rodinného hostince. Dalším potíží je fakt, že podle zpráv policie těsně před svou smrtí Edwin vybral z konta velkou hotovost. Když se Meghan dozví, že mrtvá svírala v ruce papírek s jejím jménem a telefonním číslem, rozhodne se vypátrat její totožnost a současně se pouští do pátrání jehož cílem je potvrdit nebo vyvrátit podezření, že její otec je stále živý. Mají je v tom utvrdit některé faxy a noční telefonáty, Meghan i její matka však ví, že Edwin by je takto nikdy nepoužil.
Pátrání se navíc komplikuje nejen proto, že se objeví další mrtví, kteří mají s případem něco společného, ale také luxusní klinika, zabývající se mimo jiné umělým oplodňováním žen, které nemohou otěhotnět jinou cestou. Ředitel kliniky George Manning nejprve souhlasí, že Meghan poskytne obsáhlý rozhovor, ale pak zmizí Helen Petrvicová, která na klinice pracuje jako embryolog a Manning couvne a nechce s Meghan vůbec mluvit. S každým dalším kouskem mozaiky, kterou Meghan odhalí se však její život dostává do stále většího nebezpečí. Navíc se na Meghan zaměří Bernie Hefferman, který pracuje v garážích, kde žena parkuje. Osamělý muž žije pouze se svou matkou a je posedlý sledováním žen, ke kterému využívá spousty drahých elektronických zřízení, které ukrývá v suterénu, kam jeho matka nikdy nechodí.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.