Princezna v opojení

Princezna v opojení82

Filmcsfd.cz

Wishful Drinking
Carrie Fisher: Wishful Drinking

USA, 2010, 76 min

Dokumentární

Princezna v opojení

Princezna v opojení: hd.1080p
HD

Filmová adaptace divadelního hitu hollywoodské ikony Carrie Fisher, která vypráví příběh jejího života. Snímek kombinuje její drsňáckou one-woman show s rozhovory a archivními záběry.
Je dítětem hollywoodské smetánky, ikonou Hvězdných válek, učebnicovým příkladem duševní choroby. Herečka a spisovatelka Carrie Fisher v tomto snímku odhazuje své hvězdné manýry a vypráví syrový, drsný a opojně pravdivý příběh. Film byl natočen na motivy autobiografické divadelní hry a bestselleru z produkce Carrie Fisher.
Jak sama dokazuje, Carrie není jen dokonalou herečkou, scénáristkou a jedním z nejprodávánějších autorů. Je také potomkem hollywoodské smetánky – slavné herečky Debbie Reynolds a zpěváka Eddieho Fishera, jehož nechvalně známý románek s Elizabeth Taylor skončil pohádkové manželství. Přestože vyrostla obklopená filmovými hvězdami a už jako velmi mladá zakusila co je to sláva na vlastní pěst (v devatenácti letech ztvárnila princeznu Leiu ve Hvězdných válkách), její život rozhodně nebyl záviděníhodný. Musela čelit mnoha těžkostem a výzvám: tragické vztahy, drogová a alkoholová závislost, pobyty v léčebnách, bipolární porucha osobnosti, elektrošokové terapie. Přežila a uspěla navzdory nepřízni osudu, což jen dokazuje její odolnost, inteligenci a především smysl pro humor. Film odhaluje temnou stránku toho, jaké je to být celebritou, kombinuje vtip i syrovou skutečnost.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.