Milovat Glorii48

Seriálcsfd.cz

Kolumbie, 2005, 45 min

Telenovela, Romantický

Milovat Glorii

Milovat Glorii: hd.1080p
HD

Gloria a Esteban, dva manželé, kteří, ač se milují, se chtějí rozvést, neboť Esteban podvedl Glorii 31. prosince se Sol Amaya, nejhorší nepřítelkyní Glorie. To, co ani jeden z nich neví, je, že ve skutečnosti se Sol vyspala s Borisem Garridou, bývalým přítelem Glorie, který je nebezpečný blázen připravený udělat cokoliv a který se ocitá v psychiatrické léčebně a díky tomu musí opustit syna, který je očekávaně Estebana. Ale soudkyně, která se zabývá případem Glorie a Estebana, si povšimne, že ti dva se stále milují, pročež nyní všechny osoby, které se s nimi vídají, budou muset vypovědět všechno, co se stalo - od té chvíle co se Gloria a Esteban poznali až do doby, kdy se vzali a následně rozvedli... Příběh nás tedy přívádí 5 let zpáky, kdy Gloria byla nevinné děvčátko, Esteban se rozváděl s Carolinou Koppel a Boris Garrido se ještě choval zcela normálně. Gloria a Esteban ztrácejí cíl své lásky a rozhodnou se zkoncovat s manželstvím, za které tolik bojovali. Tak končí příběh vyprávěný v retrospektivě...

Gloria Valbuena je charismatická a strhující advokátka, která začne pracovat v Celucom, v nejdůležitejším podniku zabívajícím se telekomunikacemi v zemi. Tady pozná Estebana Marína, majitele společnosti, který jí změní život. Je to okouzlující, slavný a marnotratný muž a zrovna se rozvádí s profesionální furií.

I když nemá smlouvu, z Glorie se stane osobní asistentka Marína, kterého doprází při různých společenských událostech a zachraňuje veškeré průšvihy, které provede. Ve skutečnosti je on pouze figurka, nejlepší obraz společnosti, protože skutečným správcem firmy je jeho starší bratr, Silvio.

Vlastnosti Glorie a Estebana jsou jako voda a olej. Neustále diskutují a kritizují se, ale to, co ve skutečnosti skrývají, je velká láska, která nemůže zůstat v pozadí. Po poznání Glorie začne Esteban znovu věřit v lásku a rozhodne se žít svůj život jinak. Ale nepřátelé, kteří je nechtějí vidět spolu, se spiknou, aby je mohli rozdělit a zničit.

Gloria se zmítá mezí tím, jestli zůstat s tímto mužem, kterého tajně miluje, ale o kterém si myslí, že jí nechá věčně trpět pro jeho styl života, a tím, jestli dá příležitost Borisovi, kolegovi z kanceláře, který je pro ni na první pohled perfektní partií, ale který ve skutečnosti skrývá svou šílenou a nebezpečnou stránku.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.