Neuvěřitelný život rockera Coxe

Neuvěřitelný život rockera Coxe66

Filmcsfd.cz

Walk Hard: The Dewey Cox Story

USA, 2007, 92 min

Hudební, Komedie, Drama

Neuvěřitelný život rockera Coxe

Neuvěřitelný život rockera Coxe: hd.1080p
HD

Pamatujete na Deweyho Coxe? To byla ta rocková superhvězda ze 70. let, co uchvátila celý svět. Nebo nebyla? Každopádně určitě mohla být. Ve výborné parodii na populární hudební životopisy se v roli sekáče Coxe objeví známý John C. Reilly.
Kdyby Dewey Cox skutečně žil, prošlo by jeho ložem přes čtyři stovky dívek a paní, zplodil by přes třicet dětí a třikrát by ochutnal vlastní svatební koláče. A nejen to. Kdyby Dewey Cox žil, zcela jistě by se stal jednou z největších rock'n'rollových a vůbec hudebních hvězd, co kdy chodily po planetě, a klaněl by se mu celý svět. Dokonce by měl i vlastní hudební show, do níž by za ním klidně zašel třeba Elvis Presley nebo The Beatles. A protože by Dewey Cox byl opravdový drsňák, nepochybně by ochutnal veškerý alkohol a všechny drogy, které se dají sehnat. Kdyby tedy skutečně žil. Jenže on nežil.
Ve výborné parodii na populární hudební životopisy, jako jsou Walk the Line nebo Ray, se kromě známého Johna C. Reillyho v úloze sekáče Coxe ve vedlejších rolích objeví také Jack Black či Patrick „Bobby Ewing“ Duffy. Scenáristou hudební komedie je Judd Apatow, autor briskních komedií Zbouchnutá a 40 let panic, režie se chopil Jake Kasdan.

parodie, nahrávací studio


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.