Antikrist

Antikrist67

Filmcsfd.cz

Antichrist
Antychryst

Dánsko, Itálie, Německo, Polsko, Švédsko, Francie, 2009, 109 min

Horor, Mysteriózní, Psychologický, Drama

84%

Antikrist

Antikrist: hd.1080p
HD

Muž (Willem Dafoe) a Žena (Charlotte Gainsbourg) se vášnivě milují. Tragédie, která se dala snadno odvrátit, navždy změní jejich životy. Ona zcela zkolabuje, on se snaží zachránit jejich manželství. Navrhuje společnou terapii v odlehlém srubu uprostřed lesů, které jako by vystoupily z té nejhorší noční můry. V tu se mění i pobyt manželů. Jeden z nejkontroverzněji přijatých filmů 62. MFF v Cannes nenechá žádného diváka chladným. První snímek z Trierovy „trilogie deprese“ vynesl Charlotte Gainsbourg v Cannes cenu za nejlepší ženský herecký výkon. Experimentální psychologický horor inspiroval vlastní boj Larse von Triera s depresí a úzkostí.

sex, smrt, strach, manželé, les, trauma, šílenství


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - 2 komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.


mirko70
mirko70
20. února 12:18
Zaujímavé,kedysi chceli zakázať aj Umučenie Krista a nepodarilo sa. Poznáme aj silnejšie scény a premietajú sa po 22.hodine. Otázkou zostáva čo je príliš násilné a čo skutočná sexuálna scéna.
Olda54220
Olda54220
3. února 18:15
Francouzský soud rozhodl, že sedm let starý snímek režiséra Larse von Triera nazvaný Antikrist se v celé zemi nesmí nikde promítat. Obsahuje příliš násilné a skutečné sexuální scény, jak informovala agentura AFP.