Armstrong a Miller

Armstrong a Miller80

Seriálcsfd.cz

The Armstrong and Miller Show

Velká Británie, 2007, 30 min

Komedie

Armstrong a Miller

Armstrong a Miller: hd.1080p
HD

V novém britském komediálním seriálu BBC 1, pod nímž je jako režisér podepsán Dominic Brigstocke, se na obrazovku po pětileté přestávce vracejí Ben Miller a Alexander Armstrong, známí kupříkladu ze seriálů Nejhorší týden mého života nebo Život začíná. Více než stovka seriálových postav, k nimž mimo jiné patří Brabbins a Fyffe, jejich hnusná alter ega Flanders a Swan, podivínský ministerský předseda, gangster na penzi Foley, fotbalový manažer Tony a jeho ruský šéf Dimitri či dvě tlusté dámy Prue a Miranda, ale hlavně Armstrongův a Millerův „čuch“ pro absurdní situace, dělá z tohoto seriálu zábavnou podívanou pro diváky všech věkových kategorií.

V druhé řadě britského komediálního seriálu BBC se na obrazovku vracejí Ben Miller a Alexander Armstrong, známí kupříkladu ze seriálů Nejhorší týden mého života nebo Život začíná. Spolu s nimi se znovu objeví i některé postavy z první řady, jako Frank Dad či piloti z druhé světové války, ale pochopitelně jsou tu i figury nové, k nimž patří sebejistý Bílý ďábel, zhrzený Jim, vykopnutý od oltáře a přesto stále v líbánkách, Dennis Lincoln-Park, který hledá nejvzácnější umělecké dílo v dějinách civilizace, či okázalý Terry Devlin, jenž se vydává za zpravodaje BBC. Je to ale hlavně Armstrongův a Millerův „čuch“ pro absurdní situace, který z tohoto seriálu dělá zábavnou podívanou pro diváky všech věkových kategorií.

Komediální dvojice Alexander Armstrong a Ben Miller se vrací na obrazovky se třetí řadou oblíbené britské show, v níž předvádí stovku nejrůznějších postav od dentisty, který častuje své pacienty nemístnými historkami přes dvojici dam při těle, které váhají, zda by se neměly dát na vegetariánství až po smůlou pronásledovaného fotbalového manažera a jeho ruského šéfa (a samozřejmě spoustu dalších). Natáčelo se na mnoha zajímavých místech v Paříži a tvůrci seriálu, režisér Ben Kellett, kameraman Martin Hawkins a produkční Carolien Norris, se domnívají, že i další řada seriálu bude mít u diváků úspěch, takže se mají na co těšit.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.