Život v divočině

Život v divočině90

Seriálcsfd.cz

Wild South America
Život v divočine

Velká Británie, 2000, 49 min

Dokumentární

Život v divočině

Život v divočině: hd.1080p
HD

Šestidílná série objevuje rozmanitý a jedinečný život v divoké přírodě krajiny jihoamerického kontinentu. Je to země plná extrémů, rozkládající se od rovníku až téměř k Antarktidě, od tropických moří k zasněženým horským vrcholům. Jižní Amerika má největší světový říční systém, nejdelší pás pohoří, největší a nejbohatší deštné pralesy i nejsušší pouště. Tento úžasný svět nyní přichází i k vám! Výprava za poznáním napříč celým kontinentem odhaluje nejrůznější živočichy a jejich specifika. Uvidíte, jak po tisíciletí probíhala migrace a nově příchozí živočišné formy se mísily s původními. Nikde jinde než v Jižní Americe nežijí vedle sebe primitivní vačnatci a masožravci. Kolekce obsahuje:

1. Život v divočině - Ztracené světy (Wild South America: Andes To Amazon):
Šestidílná série objevuje rozmanitý a jedinečný život v divoké přírodě krajiny jihoamerického kontinentu. Je to země plná extrémů, rozkládající se od rovníku až téměř k Antarktidě, od tropických moří k zasněženým horským vrcholům. Jižní Amerika má největší světový říční systém, nejdelší pás pohoří, největší a nejbohatší deštné pralesy i nejsušší pouště. Tento úžasný svět nyní přichází i k vám! Výprava za poznáním napříč celým kontinentem odhaluje nejrůznější živočichy a jejich specifika. Uvidíte, jak po tisíciletí probíhala migrace a nově příchozí živočišné formy se mísily s původními. Nikde jinde než v Jižní Americe nežijí vedle sebe primitivní vačnatci a masožravci.

2. Život v divočině - Mohutná Amazonka (Wild South America: Mighty Amazon): Šestidílná série objevuje rozmanitý a jedinečný život v divoké přírodě krajiny jihoamerického kontinentu. Je to země plná extrémů, rozkládající se od rovníku až téměř k Antarktidě, od tropických moří k zasněženým horským vrcholům. Jižní Amerika má největší světový říční systém, nejdelší pás pohoří, největší a nejbohatší deštné pralesy i nejsušší pouště. Tento úžasný svět nyní přichází i k vám! Povodí Amazonky je obrovské. Z jejího ústí plyne neuvěřitelná pětina říční vody na Zemi a tisíc mil proti proudu je řeka stále sedm mil široká. V tomto díle se seznámíte s životem adaptovaným na tento vodní svět.

3. Život v divočině - Laplatská nížina (Wild South America):
Šestidílná série objevuje rozmanitý a jedinečný život v divoké přírodě krajiny jihoamerického kontinentu. Je to země plná extrémů, rozkládající se od rovníku až téměř k Antarktidě, od tropických moří k zasněženým horským vrcholům. Jižní Amerika má největší světový říční systém, nejdelší pás pohoří, největší a nejbohatší deštné pralesy i nejsušší pouště. Tento úžasný svět nyní přichází i k vám! Laplatská nížina je tvořena rozlehlými pláněmi, plnými neobvyklé krásy a neobvyklých živočichů, jako jsou mraveničníci, pásovci, kapybary nebo jaguáři či anakondy. Poznejte tento podivuhodný svět a jeho obyvatele!

4. Život v divočině - Andy (Wild South America: Andes):
Šestidílná série objevuje rozmanitý a jedinečný život v divoké přírodě krajiny jihoamerického kontinentu. Je to země plná extrémů, rozkládající se od rovníku až téměř k Antarktidě, od tropických moří k zasněženým horským vrcholům. Jižní Amerika má největší světový říční systém, nejdelší pás pohoří, největší a nejbohatší deštné pralesy i nejsušší pouště. Tento úžasný svět nyní přichází i k vám! Nejdelší pohoří světa představuje drsnou, ale nezapomenutelnou krajinu. V tvrdých podmínkách, jakými jsou ochromující zima a zuřivý vítr, tu bojují o své přežití medvědi, pumy, kondoři nebo plameňáci.

5. Život v divočině - Amazonská džungle (Wild South America: Amazon Jungle):
Šestidílná série objevuje rozmanitý a jedinečný život v divoké přírodě krajiny jihoamerického kontinentu. Je to země plná extrémů, rozkládající se od rovníku až téměř k Antarktidě, od tropických moří k zasněženým horským vrcholům. Jižní Amerika má největší světový říční systém, nejdelší pás pohoří, největší a nejbohatší deštné pralesy i nejsušší pouště. Tento úžasný svět nyní přichází i k vám! Největší světový deštný prales nabízí pestrou paletu živočišných i rostlinných druhů. Mnohé z nich se nevyskytují nikde jinde než právě zde. Tento svět úžasných a barevných přírodních krás je ale pro své obyvatele zároveň velmi nebezpečným místem k životu...

6. Život v divočině - Pobřeží tučňáků (Wild South America: Penguin Shores):
Šestidílná série objevuje rozmanitý a jedinečný život v divoké přírodě krajiny jihoamerického kontinentu. Je to země plná extrémů, rozkládající se od rovníku až téměř k Antarktidě, od tropických moří k zasněženým horským vrcholům. Jižní Amerika má největší světový říční systém, nejdelší pás pohoří, největší a nejbohatší deštné pralesy i nejsušší pouště. Tento úžasný svět nyní přichází i k vám! POBŘEŽÍ TUČŇÁKŮ. Studené mořské proudy vytvářejí od Falkland ke Galapágám jeden z nejbohatších mořských ekosystémů světa s nejvyšší hustotou výskytu mořského ptactva. Toto je domov dravých velryb, delfínů, tuleňů, albatrosů a všudypřítomných tučňáků.

zvířata


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.