Malé rodinné vraždy

Malé rodinné vraždy63

Seriálcsfd.cz

Petits meurtres en famille
A Family Murder Party
Malé vraždy v rodine

Francie, 2006, 90 min

Krimi, Drama

Malé rodinné vraždy

Malé rodinné vraždy: hd.1080p
HD

Romány Agathy Christie jsou nevyčerpatelným inspiračním zdrojem nejen pro anglické filmaře. Francouzská minisérie Malé rodinné vraždy je natočena podle románu Vánoce Hercula Poirota a je situována na malebný francouzský zámek, jehož zdi jsou stejně chladné jako srdce jeho majitele Simona Le Tescou.
Píše se rok 1939 a Simon Le Tescou se rozhodl, že uspořádá oslavu svých sedmdesátých narozenin v rodinném kruhu. Nikdo z jeho tří synů se neodváží nepřijet. Edouard přijíždí se svou odtažitou ženou Edith, jejich manželství je už dávno v troskách, za to Antonin hodlá představit svou, poněkud ordinérní, blonďatou snoubenku zpěvačku Madeleine a nejmladší volnomyšlenkářský Victor, který se ani při rodinné sešlosti nepřestává připravovat na blížící olympiádu. Každý má své problémy, Edouard je nešťastný v manželství, Antonin má dluhy a pokud mu otec nepůjčí, vybouchne i jeho politická kariéra a Victor se znovu setkává se svou milenkou Edith - manželkou svého bratra.
Pozvání přijal i Eloi, mladý lékař afrického původu. Všichni s napětím očekávají i Simonovu vnučku, kterou nikdy neviděli a která po smrti své matky přijíždí ze Španělska.
Dřív než se krutý a nelítostný Simon Le Tescou začne "vypořádávat" se svými dětmi, ozve se z jeho pokoje zvířecí výkřik...


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.