Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích

Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích75

Filmcsfd.cz

Justice League: Crisis on Two Earths

USA, 2010, 72 min

Sci-Fi, Akční, Animovaný

Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích

Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích: hd.1080p
HD

Alternativní vesmírné dobrodružství navždy změní pohled komiksových fanoušků na jejich oblíbené postavy. Film Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích vypráví příběh hrdiny Lexe Luthora, který povolá Batmana, Supermana a další superhrdiny, aby mu pomohli zachránit planetu Zemi ze spárů ničemného syndikátu zločinců.
V alternativním vesmíru bojuje hrdina Lex Luthor o záchranu planety, kterou ovládá ďábelská variace Ligy spravedlivých. Aby zachránil svou zemi, musí Luthor povolat na pomoc Batmana, Supermana a další superhrdiny, kteří mu díky svým výjimečným schopnostem pomohou vyhrát. V konečné bitvě, ve které se utká zlo s dobrem, půjde o více, než jen o čest. V sázce je osud obou Zemí, ketré musejí být v harmonii a hlavně zachování existence života vůbec.

podle komiksu, superhrdina, DC Comics, Batman, Flash, Superman, Wonder Woman, Lex Luthor, Green Lantern, Aquaman, Liga spravedlivých, Black Canary, Martian Manhunter, Hawkgirl, Red Tornado, Kid Flash, Firestorm, Black Lightning, Deathstroke


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.