Duety... když hvězdy zpívají16

Seriálcsfd.cz

Česko, 2009, 80 min

Hudební, Soutěžní

Duety... když hvězdy zpívají

Duety... když hvězdy zpívají: hd.1080p
HD

Velkolepá pěvecká show Duety ...když hvězdy zpívají má stejná pravidla, jako s úspěchem vysílaná taneční show StarDance ...když hvězdy tančí.

Do soutěže vstupuje osm profesionálních zpěváků, kteří utvoří dvojice s osmi celebritami. Všech osm párů musí nastudovat klasické duety z předem známých žánrů, kterými jsou: rock, pop, muzikál, soul, balada, rock 'n' roll, country/folk, swing/big band.

Všech osm párů se utká ve vyřazovací pěvecké soutěži a vítězný pár bude korunován jako Král a Královna duetů a získá vítěznou trofej.

Jednotlivé páry začaly své pěvecké zkoušky a korepetice již dva měsíce před prvním přenosem a pokračují v nich po celou dobu soutěže. Tyto zkoušky jsou natáčeny formou sběrného dokumentu. Sestřihy ze zkoušek dokumentují pěvecké pokroky jednotlivých párů a zároveň přibližují jejich vzájemné vztahy, píli a odhodlání.

Soutěžní páry předvedou každý týden jeden duet z předem daných žánrů a od šestého pokračování soutěže zpívají po dvou duetech. V sedmém díle je jako druhý duet předvedena píseň/hit profesionálního zpěváka z dané dvojice. Všechny písně jsou zpívány živě za doprovodu kapely. Hodnocení párů je rozděleno mezi porotu a diváky u televizorů.

Všemi osmi večery vás provedou moderátoři Tereza Kostková a Aleš Háma.

soutěž, rivalita, zpěv, zpěvačka


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.