Poslední nepřítel

Poslední nepřítel77

Seriálcsfd.cz

The Last Enemy

Velká Británie, 2008, 60 min

Thriller, Drama

Poslední nepřítel

Poslední nepřítel: hd.1080p
HD

Pětidílné drama z blízké budoucnosti od oceňovaného scénáristy Petera Berryho sleduje skupinu postav, mezi kterými nechybí matematik, humanitární pracovník nebo zoufalý otec a kteří se všichni snaží řešit krize svých osobních životů, než se nevědomky zapletou do jedné velké světové záhady.
Stephen Ezard se vrací do Anglie zúčastnit se pohřbu svého bratra Michaela - a nachází svět, který kdysi znával, poměrně nenápadně, ale přesto v určitých zásadních momentech jiný. Bezpečnostní nařízení jsou mnohem přísnější a biometrické průkazy se staly povinností. Prohlídky cestujících na všech hlavních nádražích a letištích jsou běžnou praxí, veškeré veřejné prostory jsou neustále monitorovány kamerami a ozbrojené policejní patroly hlídají ulice.
Stephen se ocitá chycen v sevření mezi rostoucími silami vládních výzvědných služeb a politikou globální bezpečnosti a polosvětem ilegálních uprchlíků a nové třídy „podlidí" bez biometrického průkazu - a je brzy nucen konfrontovat své prvotní zalíbení v této nové společnosti.

zrada, láska, vražda, sledování, špioni


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.