Těžký časy RJ Bergera

Těžký časy RJ Bergera61

Seriálcsfd.cz

The Hard Times of RJ Berger

USA, 2010, 22 min

Komedie

Těžký časy RJ Bergera

Těžký časy RJ Bergera: hd.1080p
HD

První hraná komedie na MTV! RJ Berger je hlasitý, zábavný a milý loser, který je však na střední škole hluboce nepopulární. V jeden moment na sebe strhne pozornost a ze suterénu popularity se pomalu začne skrábat na její vrchol. RJ Berger, jeho nejlepší a zároveň superšpatné období života.

Seriál líčí příběh mezi spolužáky neoblíbeného RJ Bergera (Paul Iacono) a jeho sexem posedlého nejlepšího kamaráda Milese Jennera (Jareb Dauplaise). Kromě sebetrýznivé touhy po dívce snů Jenny Swanson (Amber Lancaster), každodenní nakládačky od Maxe Owense (Jayson Blair) a útěků před Lily Miran (Kara Taitz), ošklivé spolužačky toužící po sblížení, si RJ v životě příliš jiné zábavy neužije. Ovšem jen do té doby, než je jeho nadměrné přirození nešťastně vystaveno očím celé školy. Z pana neznámého se stává pan nechvalně proslulý. Teenagerovský seriál ze školního prostředí je zčásti „The Wonder Years”, zčásti „Superbad”.

Během jednoho jediného okamžiku se z nezajímavého a anonymního žáka stává střed zájmu celého okolí. Těžký časy RJ Bergera nás druhou řadou seriálu vracejí na Pinkertonskou střední školu, kde nečekaným řízením osudu jinak průměrný student RJ Berger zažívá obrovskou vlnu chlapského uznání. Druhý ročník je pro studenty sám o sobě velkým prubířským kamenem a pro naše hrdiny RJ Bergera a Milese to platí dvojnásob. Nechme se překvapit, jak se hlavní představitel vyrovná s rozvodem rodičů, přehlížením vysněné dívky, problémy se spolužáky a mnoha dalšími překážkami.

sitcom, střední škola


Hrají: Paul Iacono, Jareb Dauplaise, Kara Taitz, Amber Lancaster, Jayson Blair, Marlon Young, Beth Littleford, Larry Poindexter, Ciena Rae,  .....Caitlin Crosby, DeVaughn Nixon, Najarra Townsend, Noureen DeWulf, Crystal Reed, Nicci Faires, Travis Barker, Julia Pace Mitchell, Blythe Auffarth, Dan Lauria, Paris Hilton, Sarah Foret, Katie Leclerc, Alex Rose Wiesel, Paul Ganus, Aldo Gonzalez, John Kapelos, Natalia Nogulich, Giovanni V. Giusti, Bre Blair, Samantha Esteban, Charlet Takahashi Chung, Kristopher Higgins, Janelle Velasquez, Sufe Bradshaw, Kelly Donohue, Pamela Dunlap, David Grant Wright, John Colton, Kristen Clement, Corrin Hodgson, Omar Leyva, Alvaro Orlando, Andrew Fiscella, Craig Susser, Vered Blonstein, Mona Sishodia, Jim Hanna, Patrick Cox, Nancy Linehan Charles, Hugh Scott, Alex Solowitz, Chris Warren Jr., Rachel Winfree, Robby George, Lori Alan, Nefetari Spencer, Elizabeth Trieu, Nathalie Merchant, Joey Honsa, Adam Cagley, James Luca McBride

Režie: Ryan Shiraki, Jeff Melman, David Katzenberg, Anton Cropper, David Rogers, Seth Grahame-Smith

Tvůrci: Seth Grahame-Smith, David Katzenberg

Scénář: Seth Grahame-Smith, David Katzenberg, Eric Siegel, Niki Schwartz-Wright, Eric D. Wasserman, Dan Fybel, Rich Rinaldi, Paul Ruehl, Elizabeth Tippet,  .....Bryan Shukoff, Kevin Chesley, Mathew Harawitz

Producenti: Craig Cannold

Hudba: David Gregory Byrne

Kamera: Mathew Rudenberg

Střih: Steve Edwards, Richie Edelson, John Murray

Scénografie: Lisa Alkofer

Kostýmy a make-up: Nancy Ceo, Carri Hamilton, Cindy Welles

Zvuk: Lori Dovi

Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.