Petticoat Fever

Petticoat Fever

Filmcsfd.cz

USA, 1936, 80 min

Komedie, Romantický

Petticoat Fever

Petticoat Fever: hd.1080p
HD

Kanadský poloostrov Labrador je dost neobvyklým místem pro milostný čtyřúhelník tohoto filmu, natočeného podle úspěšné inscenace na Broadway.
Robert Montgomery hraje postavu jménem Dascom Dinsmore, spolu s domorodým sluhou jediného pracovníka meteorologické stanice na studeném severu u polárního kruhu. Je tady už pět let a celou dobu neviděl bílou ženu, protože Eskymačky se nepočítají. Jeho snoubenka Clara Wilson (Winifred Shotter) mu už několik let nenapsala ani dopis, takže s ní už sám nepočítá.
Do toho přibude dvojice, která se zachránila z trosek malého letadla - neobyčejně protivný a nadutý Sir James Felton (Reginald Owen) a jeho snoubenka Irene Campton (Myrna Loy). Sir James je navíc neschopný jakýchkoli užitečných aktivit a silně žárlivý. Jeho snoubenka záhy začne chápat, jak je k ničemu - pravý opak polárního meteorologa Dascoma. Ten na ní vcelku pochopitelně může oči nechat (Eskymačky mu nepřipadají tak atraktivní) a jeho zájem je opětován.
Tu se ovšem objeví další komplikace, protože na stanici dorazí snoubenka Clara s úmyslem proměnit svého snoubence v manžela. Z potenciálně dramatického milostného trojúhelníku se tedy stane čtyřúhelník a řešení této úlohy přitom nebude geometrické, ale komické. Kdo tedy s kým?


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.