S tebou je mi líp

S tebou je mi líp60

Seriálcsfd.cz

Better with You
Bláznivá rodinka

USA, 2010, 22 min

Komedie

S tebou je mi líp

S tebou je mi líp: hd.1080p
HD

Komediální seriál S tebou je mi líp vypráví příběh jedné rodiny, jejímiž členy jsou tři velmi odlišné páry.
Maddie a Ben spolu chodí už devět let. Oběma je něco přes třicet a soustředí se na kariéru, Maddie je právnička a Ben hotelový manažer. Jsou do sebe stále až po uši zamilovaní, ale nikdy necítili potřebu se brát. Vědí jeden o druhém vše a jsou celkově spokojení.
Maddiina mladší sestra Mia je oproti své sestře velmi volnomyšlenkářská. Právě se nachází ve vášnivém vztahu, který trvá přesně sedm a půl týdne. Jejím vyvoleným je hudebník Casey, kterému je stejně jako Mie kolem dvaceti. Mají stejný životní postoj a vzájemné objevování svých charakterů jim přijde nesmírně vzrušující.
Rodiče Mii a Maddie, Vicky a Joel, jsou manželé už třicet pět let. Nedávno změnili svou životní filosofii ve stylu Carpe diem (Užívej dne). V této části svých životů mají pocit, že není třeba brát věci příliš vážně. Ačkoli spolu prožili mnoho a jejich vztah fungoval, díky Mie a Caseymu jim dochází, že je dobré být vice impulsivní a spontánní.
Všichni se nějak stýkají a potýkají, přičemž momentky z jejich vztahů srší humorem.


Hrají: JoAnna Garcia Swisher, Jennifer Finnigan, Josh Cooke, Jake Lacy, Kurt Fuller, Debra Jo Rupp, Symba, Valorie Hubbard, Nikita Ager,  .....Valerie Mahaffey, Reba McEntire, Lynn A. Henderson, Joe Dietl, Tommy Dewey, Martin Spanjers, Samaire Armstrong, Leslie Grossman, Larry King, Edward Herrmann, Tara Karsian, Tiya Sircar, Sean Moran, Derek Hough, Candace Kita, Joanna Canton, Jerrika Hinton, Todd Stashwick, Caitlin Mulvey, Jonathan Slavin, Lauren Benz Phillips, Harrison White, Rachel Eggleston, Doug Simpson, Peter Mackenzie, Loanne Bishop, Michael Feinstein, Dee Dee Rescher, Nick Swisher, Lamont Thompson, Tory N. Thompson, Anabelle D. Munro, Brady Matthews, Katherine Von Till, John O'Brien, Jeffrey Muller, Jeff Austin, Aaron Farb, Terry Rhoads, Michael Patrick McGill, Ron Ostrow, Melissa Cook, Adam Shapiro, Dennis Cockrum, Elizabeth Tobias, Lanre Idewu, Indira G. Wilson, Anthony Holiday, Edward James Gage, Bob Morrisey, Susan Boyajian, Rich Ceraulo

Režie: Gary Halvorson, Andy Cadiff, John Pasquin, James Burrows, Rob Schiller, Andrew D. Weyman, Shelley Jensen

Tvůrci: Shana Goldberg-Meehan

Scénář: Shana Goldberg-Meehan, Zachary Rosenblatt, Adam Chase, Greg Malins, Margee Magee, Lon Zimmet, Dan Rubin, Angeli Millan, Dan Holden,  .....Kat Likkel, Chris Luccy, Mathew Harawitz, John Hoberg

Producenti: Peter Chakos, Lisa Helfrich Jackson

Hudba: Matter Music

Kamera: Gregg Heschong, Gary Baum

Střih: Peter Chakos, Patricia Barnett

Scénografie: Cabot McMullen, Amy Feldman

Kostýmy a make-up: Nancy Gould, Alexei Dmitiew, Lori Eskowitz-Carter, Robin Siegel, Luke O'Connor, Luke O'Connor

Zvuk: Charlie McDaniel, John Bickelhaupt, Jack Donato, Jeff A. Johnson, Brentley Walton

Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.