Doña Bárbara

Doña Bárbara26

Seriálcsfd.cz

Doňa Barbara

Kolumbie, USA, 2008

Telenovela, Romantický

Doña Bárbara

Doña Bárbara: hd.1080p
HD

Příběh krásné, ale tvrdé a chladné ženy, jejíž srdce jakoby zkamenělo.
Jako mladá, něžná a stále veselá divoženka Barbara "Barbarita" Guaimaránová často pomáhala svému otci, který na své lodi vozil zásoby místním horníkům. Zamilovala se do mladého dobrodruha Asdrúbala, kterého její otec zaměstnal na lodi. To se však nelíbilo ostatním chlapům na lodi a v návalu nekontrolovatelné žárlivosti zabili Barbařina otce i Asdrúbala a jí brutálně znásilnili! Potom její zmučené tělo hodili do řeky a doufali, že voda navěky pochová jejich špinavé tajemství. Barbaru však našli domorodí indiáni, kteří se jí ujali, uzdravili ji a zasvětili ji do tajů mocných kouzel a čar svého kmene!
O několik let později už dospělá a výrazně jiná Barbara připravila bohatého statkáře Lorenza Barquera o jeho haciendu La Barquereña. No a krásné, ale chladné a vypočítavé majitelce této haciendy, která touží jen po jediném - stát se nejbohatší statkářkou v kraji - od tehdy nikdo neřekne jinak, než Doňa Barbara. Z Lorenza se stala chudobou, ponížením, ale především alkoholem zlomená troska.
Barbařin život, i životy mnohých jiných na planině, se změní po návratu přitažlivého a bystrého mladého právníka Santose Luzarda, Lorenzova bratrance, který sem původně přišel jen proto, aby prodal rodinnou haciendu Altamira a mohl se poté usadit ve Francii...

podle knihy, dům, alkoholismus, koně, láska, vražda, pomsta, sebevražda, znásilnění, nenávist, ranč, venkov


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.