Miranda

Miranda85

Seriálcsfd.cz

Velká Británie, 2009, 33 min

Komedie

Miranda

Miranda: hd.1080p
HD

Nezáleží na tom, o co se Miranda (Miranda Hartová) ve svém životě snaží - ať už je to rande, snaha zrušit své členství v posilovně, anebo se jednoduše vypořádat se se svou panovačnou matkou - většinou spadne na ústa, a to téměř doslova.
Groteskní sitcom Mirandy Hartové představuje ženu, která se zoufale snaží zařadit se a vést normální život. Jenže... Miranda se nedokáže postavit své výstřední matce Penny, která činí neustále trapné a zoufalé pokusy Mirandu provdat. Do maléru jí nejednou dostane také její soupeření se spolužačkou z internátní školy Sloane Tillyovou, protože Miranda si zkrátka nemůže pomoci a vymýšlí si všechno možné, jen aby na ní udělala dojem. A úplně nejhorší je Mirandina posedlost Garym. Všechny její snahy často končí tím, že spadne na ústa - a to téměř doslova. Potřebnou podporu bohužel Miranda nenachází ani u své staré kamarádky Stevie, která většinou jen nečinně přihlíží, směje se a zbytečně zdůrazňuje to, co kde udělala špatně.

přátelství, přátelé, matka, sitcom, láska, dcera, spolubydlící, britcom, obchod (prodejní místo)


Hrají: Miranda Hart, Patricia Hodge, Tom Ellis, Sarah Hadland, Sally Phillips, James Holmes, Naomi Bentley, James Doherty, Adam Rayner,  .....Luke Pasqualino, Patrick Barlow, Peter Davison, Ewen MacIntosh, Terence Maynard, Michael Landes, Belinda Stewart-Wilson, Kerry Godliman, Alex MacQueen, Anna Chancellor, Mark Heap, Tom Conti, Jason Watkins, Tim Pigott-Smith, Gary Barlow, Hilary Gish, Steven Webb, Alice Hart, Graham Bohea, Ben Forster, Adrian Scarborough, Steve Speirs, Steve Oram, Neil Edmond, Tom Meeten, Stefano Braschi, Theo Barklem-Biggs, François Migeat, Margaret Cabourn-Smith, Glen Davies, Katherine Jakeways, Katy Wix, Taj Atwal, Charles Venn, Joe Wilkinson, Rosalie Craig, Ben Bailey Smith, Mel Giedroyc, Angela McHale, Vicki Pepperdine, Emma Kennedy, Stephen Critchlow, Nick Mohammed, Mark Killeen, Adam James, Augustina Amoa, Damson Idris, Liza Tarbuck, Richard Sutton, Philip Brodie, Tim Downie, Alex Hassell, Rufus Wright, Bohdan Poraj, Dominic Coleman, Kate Maravan, Chris Wilson, Stacy Liu, Ashley McGuire, Geraldine McNulty, Jamie Langlands, Dan Tetsell, John Voce, Maggie Service, Michael Wildman, John Finnemore, Laurence Howarth, Dave Lamb, James Bachman, Oriane Messina, Tom Parry

Archivní záběry: Tim Pigott-Smith, Michael Landes

Režie: Juliet May, Mandie Fletcher

Scénář: Miranda Hart, James Cary, Paul Powell, Dan Gaster, Will Ing

Kamera: Pete Rowe, Chris Goodger

Střih: Gavin Buckley, Jake Bernard

Scénografie: Harry Banks

Kostýmy a make-up: Yves Barre, Ann Fenton, Siân Miller

Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.