Profesionální lháři

Profesionální lháři60

Seriálcsfd.cz

House of Lies

USA, 2012, 33 min

Komedie

Profesionální lháři

Profesionální lháři: hd.1080p
HD

Tento komediální seriál nabízí kousavý pohled na na poradce v oblasti managementu, který nesnáší sám sebe. Marty je velmi úspěšný a bezohledný poradce. Jeannie je ostrá jako břitva – absolvovala prestižní školu – a pracuje v Martyho firmě.
Don Cheadle a Kristen Bell se se vším všudy proměnili ve členy korporátní Ameriky. Vyzbrojen perfektně střiženým oblekem, neobyčejnou bystrostí a pozoruhodným talentem pro přesvědčování druhých se skvělý Marty Kaan vydává se svým vítězným týmem kamarádu s tituly z MBA do velkého světa. Svým šarmem utáhnou tlusté manažery na vařené nudli a hravě je přesvědčí, aby s jejich pomocí uzavřeli obří obchody – a samozřejmě utratili celé jmění za jejich služby. Marty a jeho tým jsou stále na cestách a bez domova si vyšlapávají cestičku do nic netušícího světa velkého byznysu, plného prvotřídních potěšení. Aby oslnili své klienty, neváhají překrucovat skutečnost, kouzlit s čísly a chrlit ze sebe profesní žargon. Není nic, co by tahle parta neudělala, jen aby s úsměvem získala tučnou odměnu.

1. série:

Epizoda 1:
Marty se svou družinou cestuje do New Yorku coby konzultant pro obří banku MetroCapital, jež chce ustavit plán jak bezohledně ospravedlnit své bonusy na konci roku, zatímco finanční svět kolem nich se zmítá v ničivých plamenech. Marty si bohužel během jednání znepřátelí druhého nejdůležitějšího muže společnosti, Grega Norberta. Když se vrátí zpět dostane nevyžádanou radu od svého otce Jeremiaha, o tom, jak má vychovávat svého syna, Roscoa. Ten se totiž rozhodl hrát ve školním představení hlavní ženskou roli.

Epizoda 2:
Marty se skupinou poradců je poslán do Fénixu, aby uklidil ve výkonné sportovní frančíze nepořádek, jenž má na svědomí rozvod majitelů. Ve Fénixu Jeannie využije příležitosti a jde na večeři se svou starou láskou, Derekem. Jenže když zjistí, jaké s ní má skutečné záměry, její sebevědomí rapidně klesne. Na domácí frontě Marty pokračuje v soukromé válce s ředitelkou školy Gitou ohledně Roscoova oblékání.

Epizoda 3:
Marty přijíždí do kanceláře, kde Greg Norbert právě oznamuje, že MetroCapital pravděpodobně koupí Galweather. Lidi, tohle není dobré… Skupina se následně přesouvá do Indiany kvůli konzultacím pro společnost s nápoji, kde Marty díky svým manažerským schopnostem promění ztrátu ve vítezství. Mezitím Clyde vyzvídá, jestli Doug doopravdy dováděl s transvestitou. Roscoe zápasí s rozporuplnými pocity ohledně jeho zalíbení v chlapcích i děvčatech.

Epizoda 4:
Jeremiah je mimo město, a tak je Marty nucen vzít svého syna s sebou na pracovní cestu do San Francisca. Roscoe doufá, že bude mít příležitost strávit víc času se svým tátou, namísto toho je ale celý čas s ostatními ze skupiny – a Marty je nucen hlídat Alexa Katsnelsona, náctiletého CEO společnosti zabývající se bezpečnostními softwary. Mezitím Jeannie reaguje na své nedávné zasnoubení schůzkou s Kurtem, hudebníkem, kterého náhodně potkala v kavárně.

Epizoda 5:
Během poradenství v Utahu je Jeannie postavena do vedení. Vyšlo totiž najevo, že rasistický ředitel motelového řetězce nebere Martyho vážně. Mezitím se Clyde snaží sbalit mormonskou pannu. Když Monicu vypeče ženáč, se kterým se schází, rozhodne se strávit čas s Roscem. Jenže to nedopadne dobře a Roscoe odchází s tím, že malinko více chápe svou matku a mnohem silněji si váží svého otce.

Epizoda 6:
Marty jde do války se školou svého syna, jež obvinila Roscoa ze sexuálního harašení – snažil se políbit chlapce. Martyho soukromý život se však zkomplikuje ještě víc, když se najednou objeví April, striptérka, se kterou se seznámil v New Yorku. Jeannie se začne velmi obávat své nadcházející svatby.

Epizoda 7:
Martyho tým se chystá do Washingtonu, kde mají zakázku ve farmaceutické společnosti. Marty dostane od April náročný úkol – během pracovní cesty jí musí zůstat věrný. Jeannie se kvůli tomu dostane do obtížné pozice - musí ‘uspokojit’ jejich klientku. Jeremiah se předtím, než bude moci promluvit s Martym, svěří April. Na samém konci epizody nastraží žárlivá Monica na Martyho nebezpečnou bombu.

Epizoda 8:
Marty se se svým týmem účastní každoroční prestižní náborové akce společnosti, jež hostí ty nejlepší z Harvardské univerzity. Marty se tam věnuje Jamesovi, novému a jedinému afroamerickému přírustku v jeho jinak běloššské firmě a učí ho všechny své dovednosti. Mezitím se Doug rozhodne dokázat Clydeovi, že zvládne koučovat kohokoli ze zúčastněných a dostat ho na ‘seznam’. Jeannie mučí sexy adeptku ve snaze zjistit, jestli má kromě stylu a flirtování něco v hlavě – což je značně pokrytecký postoj, zvlášť, když vyjde najevo tajemství, které Jeannie skrývá…

Epizoda 9:
Konzultanti jsou konzultováni, náležitě si je totiž proklepne jejch stará rivalská firma – to vše díky MetroCapitalu a chystané fúzi. Mezitím dělá Jeannie vše pro to, aby udržela Wese a manželství na uzdě, jenže se prořekne před Martym. April a Roscoe se sblíží, jenže když už má Marty konečně pocit, že je situace doma pod kontrolou, objeví tajemství, které skrýval Jeremiah… a navíc mu Monica sdělí šokující zprávu…

Epizoda 10:
Jeannie má konečně šanci stát se legendou ve světě konzultantů, jako šéfka týmu totiž vyráží do svého rodného města vzkřísit zkomírající církev. Na domácí scéně rozvíjí Monica své manipulační techniky a ohrožuje Martyho vztah s April.

Epizoda 11:
Marty se po boku “Vyvolávače deště” snaží zamezit blížící se akvizici ze strany MetroCapitalu. Jenže díky nečekanému zvratu událostí a zabodnuté kudle v zádech se Vyvolávač nakonec stane namísto cenného spojence Martyho životním nepřítelem. Marty se musí vypořádat s postojem svého syna Roscoa v návaznosti na zprávy o April.

Epizoda 12:
S pomocí Grega Norberta se Martymu a jeho týmu podaří získat jedenáctihodinový odklad a zastavit akvizici, kterou rozjel MetroCapital. Mezitím se Jeannie rozhodne o tom, zda si vezme Wese a zásadní změnou projde i Martyho syn Roscoe.

Don Cheadle se vrací v roli nesmiřitelného ale veselého Martyho Kaana, za níž byl nominován na cenu Emmy a Zlatý Glóbus. Ve druhé řadě seriálu se těšte na další rozbroje, chaos a monstrózní fúze. Marty se svým týmem cestuje po světě, pohybuje se ve vrcholovém byznysu a vymetá party jako rocková hvězda ... to vše na účet klientů. Okouzlující mluvka Marty Kaan a jeho tým snů vědí lépe než kdokoli jiný, jak hrát ve světě velkých byznysmenů. Pomocí špinavých triků se jim snadno daří nalákat mocné ředitele a uzavírat s nimi zásadní obchody. V zasedačkách, barech i ložnicích mocenské elity je korupce obchodem jako každý jiný a všichni se snaží urvat něco pro sebe. Této nemilosrdné satiře ze světa současné korporátní Ameriky není nic svaté.

3. série:

Epizoda 1:
Marty a jeho nová skupina Kaan & Associates mají v hledáčku generálního ředitele obchodu s bio-potravinami. Jeannie přetrpí Dougovo nostalgické vzpomínání na starou partu, při němž vyjadřuje svou averzi k novým kolegům v Galweather Stearn. A Clyde v nové pozici svádí souboj se šéfkou Monicou, která má ještě nechutnější manýry, než si kdy dovedl představit. Třetí řada seriálu začíná.

Epizoda 2:
Marty má poněkud smíšené pocity ze setkání s Roscoevou novou láskou Lex. Jeannie udělá v Galweather Stearn určité přeskupení sil, aby získala zakázku od ministerstva obrany. Sarah Dougovi sděluje, že s ním chce mít dítě. A Clyde je svědkem Moničina nehorázného jednání s podřízeným, při němž už zašla trochu moc daleko.

Epizoda 3:
Marty a Jeannie rozjedou akci, ve které se mají jejich největší konkurenti navzájem vyšachovat. Věci ale nejdou tak hladce, jak si představovali. Změny v Galweather nevěstí pro Jeannie nic dobrého. Pracovat pro Moniku není pro Clyde příjemné, situace se ještě zhorší, když je donucena pracovat z domova.

Epizoda 4:
Marty jedná s novými klienty - dvěma magnáty Dre Collinsem a Lukasem Fryem z oboru hip-hopového oblečení. Oba pánové mají k vedení jejich společné firmy DollaHyde jiný přístup a neshodnou se ani na plánech do budoucna. Jeannie už ví, jaká bude její role v nové pozici. Clyde prochází jistou osobní krizí a obrátí se na Martyho s žádostí o pomoc.

Epizoda 5:
Marty a Jeannie začnou realizovat plán na odstranění Lukase z firmy DollaHyde. Marty a Dre se začínají přátelit. Clyde se snaží získat pro Kaan & Associates velkého klienta, zatímco Doug řeší, jestli má mít se Sarah dítě.

Epizoda 6:
DollaHyde uvádí na trh nové tenisky a pořádá k této příležitosti večírek. Dre si na party testuje Martyho, ten zvažuje zradu. Mezitím Jeannie odhalí, že Lukas nejspíš něco tuší. Odsunutá Clyde se snaží s Martym nějak pohnout, zatímco Doug dělá zásadní chybu.

Epizoda 7:
Marty a Jeannie se s Lukasovou snahou sabotovat DollaHyde vypořádají každý po svém. Vztah Roscoa a Lex začíná pro Martyho představovat problém.

Epizoda 8:
Martyho tým spřádá plán, jak vymanit Marissinu rodinnou mediální společnost ze spárů jejích sourozenců. Jeannie nabádá Martyho, aby vypustil Clydea z boudy. Vztah Douga a Sarah prochází zatěžkávací zkouškou.

Epizoda 9:
Marty a jeho tým doprovází Lukase na okružní procházce po jeho staré čtvrti. Monica se obrací na Kaan & Associates v naději, že jí firma pomůže vyřešit problém s novou potravinou. Lex se podaří dokonale ztrapnit Roscoa.

Epizoda 10:
Jeannie se obrací na starého přítele s prosbou o pomoc ve věci vládní smlouvy. Následkem toho však vyvstanou mezí ní a Martym dohady ohledně budoucnosti Dollahyde. Clyde vyvolá napětí mezi Monicou a jejím klientem Vincentem a Doug se zaplete s Caitlin.

Epizoda 11:
Marty a Jeannie jsou následkem tragické události jako na houpačce. Marty zároveň začíná pochybovat o přátelství s Drem. Doug zažívá díky W.O.N. střet zájmů, které by mohly být problémem pro Moničinu novou firmu. Doug se kromě toho snaží urovnat vše se Sarah. Marissino obchodní rozhodnutí zasáhne do jejího vztahu s Clydem.

Epizoda 12:
V závěru třetí řady seriálu je Martyho znovunalezený optimismus rázem tentam, když se Kaan & Associates ocitne ve vážné právnické smyčce. Jeannie je vystrašená, obává se, že je to její chyba. Roscoe si najde práci, která mu pomůže při řešení vztahových problémů.

Don Cheadle alias nemilosrdný Marty Kaan se již počtvrté vrací jako Profesionální lhář v tomto výjimečném, výřečném a super-vtipném seriálu. Ani vězení Martyho neodradilo od věčného kšeftování. Teď, když už je zase na svobodě, musí dostat svou firmu zpět na výsluní, kam patří. Držte si klobouky, tohle teprve bude pořádná jízda!

V páté řadě pobuřujícího, podvratného a velice vtipného seriálu Profesionální lháři jsou Marty Kaan a jeho tým konzultantů na vrcholu hry. Tváří v tvář možnému prodeji firmy se ale musí Marty rozhodnout, zda se mu vyplatí shrábnout peníze a odstoupit, nebo raději zariskovat a získat tak šanci uzavřít smlouvu svého života.


Hrají: Don Cheadle, Kristen Bell, Ben Schwartz, Josh Lawson, Glynn Turman, Dawn Olivieri, Jenny Slate, Larenz Tate, Bess Armstrong,  .....Valorie Curry, Richard Schiff, Genevieve Angelson, Ryan Gaul, Griffin Dunne, Nia Long, Alice Hunter, Mekhi Phifer, Mary McCormack, Greg Germann, Mather Zickel, T.I., Demetri Martin, Steven Weber, Megalyn Echikunwoke, Ronete Levenson, Bex Taylor-Klaus, Michael Rady, Kevin Dobson, Adam Brody, Lisa Edelstein, Michael McDonald, Evie Ryland, Anna Camp, Ryan Pinkston, Cat Deeley, Utkarsh Ambudkar, Julio Oscar Mechoso, Amy Landecker, John Ross Bowie, Alan Dale, Sundra Oakley, Nick Stahl, Michael McMillian, Peyton List, Tom Irwin, Currie Graham, Jenn Proske, Peggy Lipton, Wynn Everett, Anna Wood, Leslie Odom Jr., Jason Rogel, Andrea Savage, Matt Damon, Josh Brener, Jackie Tohn, Nikki McKenzie, Skyler Gisondo, Noot Seear, Stephen Hopkins, Damion Poitier, Matt Malloy, Sage Kirkpatrick, Horatio Sanz, Ayelet Ben-Shahar, Rachel Marie Burgess, John Aylward, Hayley McCune, Cody Sullivan, Sarah Oh, Romy Rosemont, Kai Lennox, Jennifer Sun Bell, Cinda Adams, Sabina Gadecki, Daphne Duplaix, Alex Essoe, Patrick Carlyle, Brian Letscher, David Julian Hirsh, Ryan Devlin, Jeannine Kaspar, Morgan Krantz, Lauren Lapkus, Bridgid Coulter, Jake Elliott, Julia Vera, Milana Vayntrub, Ricardo Chacon, Jonathan Davila, Milt Kogan, David Grant Wright, Peter Mackenzie, Samantha Boscarino, Casey Ruggieri, Tom Gallop, Dennis Hill, Elimu Nelson, Annie Monroe, Mo Gaffney, Simon Templeman, Rhea Seehorn, Brian Howe, Michael Gladis, Leonard Kelly-Young, John Carroll Lynch, Andrew Bachelor, Brad Schmidt, Artemis Pebdani, Sterling Macer Jr., Heather Mazur, Jolene Kay, Lynne Alana Delaney, Jon Bass, Christine Nguyen, Stefanie Black, Dimitri Morantus, Chris Aquilino, Mark Kubr, Adam Kulbersh, Mandell Maughan, Eugene Cordero, John Pirruccello, Jack Knight, Blake Cooper Griffin, Chris McGinn, Tom Choi, Eden Malyn, Jerry O'Donnell, Corey Fogelmanis, Stacey Hinnen, Sara Amini, Deborah Strang, Kirby Howell-Baptiste, Fay DeWitt, Anna Rose Hopkins, Phil Abrams, Nailya Shakirova, Jolie Jenkins, Dominic Pace, Andy Shephard, Monib Abhat, Michael Blum, Jennifer Birmingham Lee, Greg Anderson, Melissa Stephens, Drew Droege, Daniel Stern, Salli Richardson-Whitfield, Ryan Hansen, Antonio D. Charity, Matt Shea, Eliza Coupe, Omar Benson Miller, Jonathan Goldstein, Balthazar Getty, Antonio Fargas, Rob Kerkovich, Fred Armisen, Kasey Campbell, Rod McLachlan, Travis Wester, Alicia Witt, Ray Baker, Kenny Ridwan, Herbert Russell, Fred Melamed, Jessica Lynn Parsons, Chris McGarry, Kevin Pollak, Amy Rosoff, David Silverman, Nicky Whelan, Ken Marino, Maestro Harrell, Wanda Sykes, Allan McLeod, John Cho, Donald Faison, Malcolm-Jamal Warner, Jennifer Field, Glenn Howerton, Ed Weeks, Punnavith Koy, Johnny Sneed, Keegan-Michael Key, Joy Regullano, Zachary Knighton, Riki Lindhome, Noah Reid, Rhys Wakefield, Jordan Calloway, Mark Bloom, Teresa Reilly, Michael Cudlitz, Jack De Sena, Carlos Gómez, Michael Rose, Meghan McCain, Tammy Dahlstrom, Misha Huang, Ellen Karsten, David Lengel, Samantha Colburn, Steven M. Gagnon, Lizze Gordon, Gregg Perrie, Janie Haddad Tompkins, Timothy Hornor, Talia Tabin, Gita Reddy, Tim Rock, Libby Ewing, Jonathan Kells Phillips, Logan Andrew, Steph Langnas, Brian Blu, Kevin Norman, Christon Blue, Bruce M. Stockert, Brianna Baker, Aaron R Landon, Julian Gant, Casey Thomas Brown, Jane Macfie, Scout Durwood, Eric Lee Huffman, Patrick Weil, Jonathan Bray, Dominic Dierkes, Rachel Leah Cohen, Ross Levinson, Anastacia McPherson, Sami Staitman

Režie: Stephen Hopkins, Matthew Carnahan, Daisy von Scherler Mayer, Don Cheadle, Adam Bernstein, John Dahl, Michael Uppendahl, Seith Mann, Miguel Arteta,  .....Beth McCarthy-Miller, David Von Ancken, Uta Briesewitz, Anton Cropper, Victor Nelli Jr., Michael Lehmann, Craig Zisk, Helen Hunt, Jessika Borsiczky, Gary B. Goldman

Tvůrci: Matthew Carnahan

Scénář: Matthew Carnahan, Karin Gist, Jessika Borsiczky, Theo Travers, Barbara Nance, Sarah Walker, David Walpert

Producenti: John H. Radulovic, Theo Travers, Barbara Nance

Hudba: Mark Mothersbaugh, Clinton Shorter

Kamera: Peter Levy, Loren Yaconelli

Střih: Myron I. Kerstein, John Smith, Jonathan Schwartz, Tirsa Hackshaw, Tod Feuerman, John Axness, Pietro Cecchini, Justin Bourret

Scénografie: Shane Valentino, Jane Ann Stewart, Doug J. Meerdink, Ray Yamagata, Ron Franco, Timothy Stepeck, Archie D'Amico, Chikako Suzuki

Kostýmy a make-up: Genevieve Tyrrell, Valerie Jackson, Christie Wittenborn, Levi Vieira, Mari-An Ceo, Camille Friend

Zvuk: Nick Offord, Ken Teaney, Fred Tator, Bill Jackson, Tara A. Paul, Mark Linden, Dante Reynolds

Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.