Láska v hrobě

Láska v hrobě76

Filmcsfd.cz

Love in the Grave

Česko, 2012, 79 min

Dokumentární

Láska v hrobě

Láska v hrobě: hd.1080p
HD

Film Láska v hrobě je sběrným dokumentem, v němž se líčí příběh milenecké dvojice bezdomovců Jana a Jany, kteří se poznali na starém německém hřbitově ve Strašnicích. Příběh s rozměry antické tragédie přináší každodenní obraz života lidí bez domova se všemi průvodními jevy – příležitostnou hygienou v provizorních podmínkách, starostí o „domov“ v hrobce, sháněním obživy vybíráním kontejnerů… Širší rozměr získává příběh nenásilným pokusem nalézt minulost našich hrdinů a pokusit se o jakousi introspekci jejich životů, které poznamenalo nefunkční rodinné zázemí a osobní tragédie. I když vyhlídka společného života a domova vybudovaného na hřbitově přináší nevšednímu páru naději, ve skutečnosti nedokáže uhnout z cesty k sebedestrukci.

bezdomovectví, hřbitov


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - 2 komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.


hocco905
hocco905
13. února 10:47
Neskutočný ofajč...pro prihlásení sa mal zobraziť link na stiahnutie filmu a jediné čo mi tam vyhodilo bolo: www.uloz.to! Takýto chytrý odkaz! keby to bolo na Uložte, tak to nehľadám tu ...rozhodne sa neregistrujte, žiadny relevantný odkaz tu nenájdete.
peteruu
peteruu
14. února 12:13
@hocco905
ta formulka na uloz.to je len ako pomocka ak by film nebol nahraty, nemozeme mat prepojene predsa vsetky filmy, postupne sa pridavajú filmy no nie je to v ludskych silach aby bol kazdy film napojeny a okrem ineho su tiez pridavane odkazy aj z inych serverov ako uloz.to