Klub zlomených srdcí

Klub zlomených srdcí68

Filmcsfd.cz

The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy

USA, 2000, 91 min

Komedie, Drama, Romantický

Klub zlomených srdcí

Klub zlomených srdcí: hd.1080p
HD

Ve stínu palem Hollywoodu se nadějný fotograf Dennis právě připravuje na oslavu svých osmadvacátých narozenin a s nadsázkou lamentuje: „Nemůžu se rozhodnout, jestli jsou moji přátelé to nejlepší, nebo to nejhorší, co mě kdy potkalo“...
Film zachycuje skupinku gayů a jejich život, se všemi plusy i minusy. Oslavuje přátelství, jeho přednosti a úskalí a jak mohou takové vztahy často znamenat více než tradiční rodina. Středem příběhu je Dennis (Timothy Olyphant), nadějný fotograf, který se právě chystá na oslavu svých osmadvacátých narozenin a přemítá nad svým životem, přáteli a především podporou i výzvami, které pro něj jeho kamarádi představují.
Těžké okamžiky a pocity zmaru mohou přijít v různém věku, s blížícími se třicetinami se zpravidla snažíme najít ve své životní cestě smysl a sužuje nás pocit naléhavosti. Přátelství se tak stává důležitým a často jediným nástrojem přežití. Dennis se svou "rodinou" nejistě nachází vlastní cestu a jeho nevyřčené myšlenky výstižně mluví za ně za všechny ... „Nevzpomínám si, kdy jsem si poprvé uvědomil, že jsem gay, ale jasně si pamatuji na to, kdy jsem konečně cítil, že je to OK - bylo to, když jsem potkal tyhle kluky, moje přátele“.

přátelé, láska, gay, lesby, fotograf


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.