Česko Slovensko má talent 2

Česko Slovensko má talent 240

Seriálcsfd.cz

Česko, Slovensko, 2011, 90 min

Reality-TV, Soutěžní

Česko Slovensko má talent 2

Česko Slovensko má talent 2: hd.1080p
HD

Konečně je to tady! Největší talentová show světa znovu u nás! Originální a největší show zaměřená na hledání talentů, původní Got Talent, slaví úspěchy ve všech zemích - a nyní mohou diváci sledovat vysílání druhé série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách Primy!
Ve společném projektu Televize PRIMA a slovenské TV JOJ nejde jen o pěvecké nebo taneční výkony; šanci zvítězit mají nejrůznější baviči a komedianti, varietní umělci jako kouzelníci, akrobaté, žongléři, břichomluvci či imitátoři, účinkující se zvířaty nebo kdokoliv, kdo vládne jakýmkoliv mimořádným talentem, ať už sólo, nebo ve skupině. Show nemá žádná omezení - je otevřená lidem všech věkových kategorií, kteří mají výjimečný talent.
Během prázdnin proběhla ve větších městech v Česku i na Slovensku castingová kola, z nichž do vysílání postoupili vybraní adepti na vítězství. Jejich výkony bude hodnotit opět hvězdná porota: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a nově v ní usedne oblíbený český herec, dabér a bavič Martin Dejdar. Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a zkušení moderátoři z loňska Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch.
Oproti loňskému ročníku nastane v tom letošním několik změn. Sestřihů z divadelních kol bude osm, do Velkého třesku postoupí podobně jako vloni více než stovka soutěžících. Z Velkého třesku vzejde okolo třiceti semifinalistů. Živé vysílání se bude skládat ze tří semifinále po osmi/devíti soutěžících a jednoho finále po jedenácti/dvanácti.
Každou neděli večer se tedy můžeme těšit na souboj našich nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Toho také čeká nejen pohádková výhra v hodnotě 100 000 eur (přibližně 2,5 milionu korun), ale také angažmá v americkém Las Vegas! I proto se do česko-slovenské verze hlásí celá řada zahraničních talentů; v žádné jiné zemi totiž vítěz soutěže angažmá v Las Vegas nezíská. Sledujte tedy úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Primě.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.