Planeta Země 201263

Seriálcsfd.cz

Česko, 2012, 180 min

Publicistický

Planeta Země 2012

Planeta Země 2012: hd.1080p
HD

Apokalypsis - Odhalení. Co končí a co začíná? Celovečerní interaktivní debata ČT24 o globálním vývoji s moderátory Václavem Moravcem a Pavlínou Kvapilovou.
Témata a hosté Planety Země 2012:
Duchovní rozpoložení roku 2012 – Dědictví starých civilizací. Hosté: autor Encyklopedie šamanismu Mnislav Zelený, odbornice na čínskou filosofii Marina Čarnogurská.
Kolapsy komplexních společností a jejich nemoci – Jsme svou podstatou stále stejní jako staří Egypťané nebo Římané? Hosté: přední český egyptolog, profesor Miroslav Bárta, expert na komplexní medicínu doktor Jan Hnízdil.
Diagnóza kapitalismu – Pokud je v krizi, co po něm? Hosté: Libor Malý, který prodal LMC za 900 milionů Finům a teď vyvíjí aplikaci pro život v postkapitalistické společnosti bez peněz a Miroslav Šlouf, lobista a poradce expremiéra Miloše Zemana. Z Tirany Quentin Reed, bývalý dopisovatel The Economist, z Washingtonu Marian L. Tupy, z Cato Institute Františka Hana Garlíková, dáma, která pracovala pro Baťu a po sedmdesátce začala podnikat s výrobou panenek.
Hluboká krize elit – Revolta mladých, může někam vést? Nebo jejich idealismus může být snadno zneužit? Hosté: Tom Nicholson, investigativní kanadsko-slovenský novinář (kauza Gorila), sociolog Fedor Gál a španělský pedagog Daniel Vazquez s kontakty na hnutí M15.
Spravedlnost: Toužíme po ní nebo ne? Lze potrestat viníky všeho, co v posledních letech vyšlo na povrch? Je právo nástrojem spravedlnosti nebo jen užitečným pomocníkem mocných? Hosté: kardinál Miloslav Vlk, právník Tomáš Sokol, soudkyně Eliška Wagnerová.
Paralelní vztahy jako další forma obecné přetvářky. Dopady ekonomické krize na intimitu. Co nám přináší skutečné štěstí? Hosté: Veronika Žilková, Agáta Hanychová, Iva Skoch, dopisovatelka Newsweek a Global Post, absolventka prestižní Columbia University Graduate School of Journalism, držitelka Pulitzer Traveling Fellowship na cesty a sběr dat o svatbách na celém světě, autorka studie o gay porno byznysu v Praze a MUDr. Jan Hnízdil.
Exkluzivně pro ČT24 promluvil také americký finančník, miliardář George Soros.

ekologie


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.