Nejlepší Večerníček52

Seriálcsfd.cz

Česko, 2013, 80 min

Komedie, Rodinný

Nejlepší Večerníček

Nejlepší Večerníček: hd.1080p
HD

Zábavný pořad, ve kterém vyhlásíme vítěze divácké ankety. Tento pořad však bude zajímavý nejen tím, že se dozvíte, kdo skončil padesátý a kdo první, ale dozvíte se i ohromnou porci zajímavých, zábavných a faktických informací, z nichž některé jste jistě doposud neznali.
Pořad obohatí i řada známých osobností, které jsme si k této příležitosti pozvali. Můžete se tak těšit například na velikány Večerníčků, jako jsou Jiřina Bohdalová, Adolf Born, Petr Skoumal, Helena Štáchová. Pozvání přijaly i dámy, které se přímo podílely na oblíbené Krkonošské pohádce – Hana Maciuchová a Věra Jordánová.
A to rozhodně není vše. Své názory na jednotlivé Večerníčky připojí i další slavná jména – Karel Šíp, Helena Vondráčková, Ondřej Hejma, Lukáš Pavlásek, Jan Pirk, Martin Procházka, Sandra Pogodová, Monika Absolonová a další. Chybět pak nebudou ani zajímavá hudební vystoupení, Spejbl a Hurvínek a samozřejmě ani samotný pan Večerníček. Víte komu se tak v České televizi říká? Nevíte? Moderátorská dvojice Aleš Háma s Jakubem Wehrenbergem vám to prozradí!


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.