Liga spravedlivých: V pasti času

Liga spravedlivých: V pasti času56

Filmcsfd.cz

JLA Adventures: Trapped in Time
Justice League Adventures: Trapped in Time

USA, 2014, 52 min

Sci-Fi, Akční, Animovaný

Liga spravedlivých: V pasti času

Liga spravedlivých: V pasti času: hd.1080p
HD

Liga spravedlivých čelí největší výzvě – pravděpodobně nebude nikdy existovat! Proto musí zpátky do minulosti, aby zastavila Lexe Luthora, který chce zabránit vzniku zrození Supermana, Wonder Woman a Batmana.
Superman a Liga spravedlivých zastaví zběsilé plány Lexe Luthora, který chce pomocí kryogenického záření vytvořit na Zemi nové ostrovy a ovládnout je. Během operace zamrzne Luthor v ledu a je po staletí považován za mrtvého. Ve 31. století ho však omylem probudí mladí superhrdinové - Karate Kid a Dawnstar. Luthor se zmocní starověkých přesýpacích hodin, které umožňují cestovat v čase. Díky nim se může vydat do minulosti, aby Supermana, Wonder Woman a Batmana zničil ještě před tím, než se stali slavnými superhrdiny. Ligu spravedlivých tak čeká nejtěžší úkol ze všech - musí si zajistit svou vlastní budoucí existenci!

podle komiksu, DC Comics, Batman, Flash, Superman, Wonder Woman, Lex Luthor, Aquaman, Liga spravedlivých, Solomon Grundy, Captain Cold, Gorilla Grodd, Black Manta, Toyman, Bizarro, Robin


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.