Naturally Native

Naturally Native

Filmcsfd.cz

USA, 1998, 107 min

Drama

Naturally Native

Naturally Native: hd.1080p
HD

Motto: ,,Někdy když jdete domů, je důležité vědět, odkud jste přišel..."
Velmi realisticky natočený příběh o třech indiánských sestrách, jež se rozhodnou pokusit se prodávat jejich vlastní kosmetické výrobky s názvem "Naturally Native" vyráběné podle starých indiánských receptur a jejich namáhavém boji s bílými rasistickými obchodníky.
Vickie (Valerie Red-Horse) je vdaná taktéž za indiána Steva Bighawka (Pato Hoffmann). Žijí jako běžná indiánská rodina spolu s dospívajícími dětmi v americkém velkoměstě. Vickie věří silně ve svůj původ a indiánské tradice. Přemluví své dvě mladší sestry k založení vlastní rodinné firmy, ve které začnou vyrábět svou vlastní kosmetickou řadu založenou na domorodých recepturách. Tanya (Irene Bedard) a Karen, která je účetní (Kimberly Norris Guerrero) se k Vicky připojí, ale když začnou vyrábět a prodávat svou kosmetiku, setkají se jen s rasistickými, blahosklonnými postoji z řad bílých federálních úředníků.
V tomto filmu jsou autenticky ukázány četné problémy původních Američanů se zdejší bílou americkou společností, která na ně dodnes pohlíží s opovržením a nadřazeností.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.