Wallace a Gromit: Úžasné vynálezy

Wallace a Gromit: Úžasné vynálezy90

Filmcsfd.cz

Wallace & Gromit
Wallace & Gromit: Cracking Contraptions

Velká Británie, 2002, 25 min

Komedie, Krátkometrážní, Rodinný, Animovaný

Wallace a Gromit: Úžasné vynálezy

Wallace a Gromit: Úžasné vynálezy: hd.1080p
HD

Gastromat: Snídaně je oblíbeným jídlem Wallace a Gromita. Aby si ji nemuseli chystat sami, sestrojí Wallace gastromat - kuchaře a číšníka v jednom. Gromit ale robotovi nedůvěřuje a má pro to dobrý důvod!
Telemazec: Wallace si sestrojí přepínač na televizi. Když však jednou potřebuje bleskově změnit program, objeví, že jeho vynález má jisté vady.
Hi-tech fotbálek: Wallace by rád porazil Gromita ve fotbale. Opráší proto svůj stroj na střílení gólů. Už se zdá, že uspěje - jenže Gromit má schovaný tajný trumf.
Sněhulákotron: Začíná každoroční soutěž o nejlepšího sněhuláka a Wallace je rozhodnut vyhrát za každou cenu. S pomocí jeho sněhulákotrona by to měla být záležitost stisknutí několika tlačítek. Gromit ale tuší, že to nedopadne dobře.
Turbovařič: Uklízení po jídle je nanejvýš obtěžujíc záležitost. S pomocí nového Wallaceova vynálezu by to měla být hračka, stačí jen mít dostatek elektrického proudu. Všechno jde dobře, ale jen do chvíle než začnou světla zběsile poblikávat.
Vysušenkovač: Každodenním Gromitovým úkolem je zametání, bohužel Wallace mu chce pomoci. Jeho vysušenkovač zastane všechnu práci a ještě má senzor na sušenky! Na vždy ale funguje úplně správně.
Gratuloid: Slavnostní nálada před Vánoci inspiruje Wallace k dalšímu vynálezu. Jeho nový stroj na výrobu přáníček je tak dokonalý, že mu unikne zcela zásadní událost na zahradě. 
Nebezpečnostní vesta: Zabezpečení domácnosti je vždycky problém a Wallace má neustále strach, kdo se skrývá v temných stínech. Jeho nový vynález by měl spolehlivě odradit všechny lupiče.
Spinkatron: Wallaceův vynález spinkatron má usnadnit usínání. Zatímco Wallace je se zařízením nadmíru spokojen, Gromit by se bez své účasti na chodu stroje obešel.
Nákup č. 13: Nákupy můžou být pěkná fuška, a proto Wallace vyrobí automatický nákupní košík. Mis na nákup největší koule eidamu je ale ohrožena. Podaří se Gromitovi zachránit drahocenný sýr?

psi, vynálezce, plastelínová animace


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.