Všeuměl

Všeuměl78

Seriálcsfd.cz

Jack of All Trades

Nový Zéland, USA, 2000, 22 min

Dobrodružný, Komedie, Fantasy, Akční

Všeuměl

Všeuměl: hd.1080p
HD

Děj se odehrává v 19. století na fiktivním ostrově Pulau-Pulau, který je ovládán Francií. Vypráví o dvou agentech (Jack Stiles ze Spojených států a Emilia Rotschildová ze Spojeného království), kteří jsou inkognito nasazeni svými zeměmi na ostrov, aby zde získávali informace o Napoleonových aktivitách, které mají údajně vést k útoku na Spojené státy. Francouzský guvernér ostrova je totiž Napoleonův bratr.
Emilia, naprosto tradiční Angličanka, dodržující všechny zvyky své země, maskuje na ostrově špionážní činnost provozováním námořní přepravní firmy, jejíž lodě pendlují mezi Anglií, Francií a okolními ostrovy. Po dohodě anglického krále s americkým prezidentem je nucena do svých služeb přijmout jako pomocníka amerického špióna, floutka Jacka Stilese. Ten je jejím naprostým opakem. V žádném případě se nesnaží dodržovat jakákoliv pravidla, a poté, co vidí, jak guvernér Croque a jeho vojsko zachází s obyvateli ostrova, rozhodne se vzít spravedlnost do svých rukou. Stává se z něj maskovaný hrdina, obyvateli ostrova poté nazývaný Smělý Dragoun (Daring Dragoon).
Emilia i Jack předstírají vzájemné opovržení, avšak ona pověstná jiskra mezi nimi přeskakuje velmi často. Jejich hlavní snahou je však udržet na ostrově mír a pořádek a dodávat informace svým zemím. S tím jim pomáhá také velmi inteligentní papoušek Jean-Claude. Guvernér Croque a velitel jeho vojska, kapitán Brogard však kují každou chvíli nějaké pikle, a tak mají oba špióni práce až nad hlavu.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.