Divoké palmy

Divoké palmy64

Seriálcsfd.cz

Wild Palms

USA, 1993, 89 min

Mysteriózní, Sci-Fi, Thriller, Drama

Divoké palmy

Divoké palmy: hd.1080p
HD

Na nebezpečí vymývání mozků prostřednictvím nových technologií a léků upozorňuje pozoruhodná dramatická pětidílná sci-fi minisérie, na jejíž produkci se podílel úspěšný režisér Oliver Stone. Její realizaci předcházel již vyhledávaný kreslený seriál, vycházející v časopise, který napsal rovněž scenárista a producent Bruce Wagner.
Hlavní hrdina Harry Wyckoff je dobře situovaný, úspěšný patentový zástupce žijící v Los Angeles, se svou ženou Grace a dvěmi dětmi, Cotym a Deidrou. Jeho nevypočitatelným protihráčem je sebestředný a ambiciózní senátor Tony Kreutzer, jeden ze zakladatelů náboženství Synthiotics, filozofie nového realismu a šéf nové televizní stanice Channel 3.
Televizní minisérie je pozoruhodnou směsí východního mysticismu, politiky, filozofie, hi-technologií, stejně jako se tu objevují „temné přízraky“ moderního světa – drogy, rozpadající se rodiny a další negativní znaky moderní společnosti, které popírají známý americký sen. Vše tak trochu pozvolna obklopuje atmosféra strachu a hrozící zkázy.
Hlavní role vytvořili známé filmové hvězdy James Belushi, Dana Delanyová, Robert Loggia a Angie Dickinsonová. Režie se ujali čtyři úspěšné filmařské osobnosti: Kathryn Bigelowová, Keith Gordon, Peter Hewitt a Phil Joanou.


Mohlo by vás zajímat
Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.