Albert Band

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 7.5.1924

Zemřel: † 14.6.2002

Miesto Narodenia: Paříž, Francie,

Miesto úmrtí: Los Angeles, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Trancers II (1991)  
  2. Troll (1986)  

Režijná Filmografie:

  1. Prehysteria! 2 (1994)
  2. Robot Wars (1993)  
  3. Prehysteria! (1993)
  4. Doctor Mordrid (1992)
  5. Joey Takes a Cab (1991)
  6. Diabli 2 (1988)
  7. She Came to the Valley (1979)
  8. Crudeli, I (1966)    
  9. Massacro al Grande Canyon (1965)  
  10. Uomini dal passo pesante, Gli (1965)  
  11. Hercules and the Princess of Troy (1965)
  12. Leggenda di Enea, La (1962)    
  13. Face of Fire (1959)
  14. I Bury the Living (1958)
  15. Young Guns, The (1956)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.