Jaime Gomez


(Jaimé Paul Gomez)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Herecká Filmografie:

  1. I Am Bad (2012)
  2. 16 to Life (2009)
  3. Dexter (2006)    
  4. Devil's Knight (2003)
  5. Gabriela (2001)
  6. Training Day (2001)  
  7. Clockwatchers (1997)
  8. Solo (1996)  
  9. Nash Bridges (1996)
  10. Karmínový príliv (1995)  
  11. Untamed Love (1994)
  12. Jasné nebezpečenstvo (1994)  
  13. Philadelphia (1993)  
  14. La Carpa (1993)
  15. Tent Show, The (1992)
  16. Silencer, The (1992)
  17. Chavez Ravine (1992)
  18. American Me (1992)
  19. Ružový blesk (1991)
  20. Príbeh z Los Angeles (1991)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.