Adrian Paul


(Adrian Paul Hewett)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 29.5.1959

Miesto Narodenia: Londýn, Anglie, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. Stormagedon (2015)  
  2. Outpost 37 (2014)
  3. Apocalypse Pompeii (2014)  
  4. Confession, The (2013)
  5. Abominable Snowman (2013)
  6. War of the Worlds: Goliath (2013)
  7. At 2:15 (2013)
  8. Miracle Underground (2013)
  9. AE: Apocalypse Earth (2013)
  10. Deauville (2013)
  11. Heavy, The (2010)  
  12. Eyeborgs (2009)  
  13. Neuveriteľná cesta kapitána Drakea (2009)  
  14. Nine Miles Down (2009)
  15. Stratená kolónia (2007)
  16. Highlander: Zdroj (2007)  
  17. Séance (2006)
  18. Little Chicago (2005)
  19. Tides of War (2005)  
  20. Throttle (2005)

Režijná Filmografie:

  1. Highlander (1992)  
 

...více

Životopis

Tento populární herec akčních filmů se narodil 29. května 1959 ve Velké Británii. Než se stal hercem, živil se jako profesionální fotbalista a také jako manekýn. Vyzkoušel si práci choreografa a tanečníka. Herectví začal studovat v Americe. Na začátku své herecké kariéry, když jeho jméno nebylo ještě moc známé, hrál menší role v seriálech. K těm nejznámějším patří seriál DYNASTIE 2: COLBYOVÉ.

První filmový úspěch zaznamenal v hudebním snímku TANEČNÍ AKADEMIE 2. Adrian Paul je ženatý. Jeho manželka se jmenuje Melanie a je zpěvačka. Největší úspěch zaznamenal v seriálu HIGHLANDER. V seriálu ztvárnil statečného horala Duncana Mc Leoda, který je příbuzným Connora Mc Leoda, kterého hraje Christopher Lambert. Ten pomohl seriálu rozeběhnout se. Objevil se v úvodním dílu.

Společně si také zahráli ve filmu HIGHLANDER:ZÚČTOVÁNÍ. Scénáristé však pravděpodobně neznají předchozí tři díly. Jak si vysvětlit, že zatímco ve druhém dílu, odehrávající se v daleké budoucnosti, bojuje Connor Mc Leod proti nebezpečnému Katanovi (hraje ho Michael Ironside), v nejnovějším čtvrtém pokračování, odehrávající se v současnosti, Connor umírá.

Sice hrdinskou smrtí, ale umírá. Je také možné, že to ze strany scénáristů byl záměr, kterým se snaží vynutit další pokračování. Děj příběhu si o pokračování skutečně říká. A my, co milujeme příběhy o statečném horalovi, se budeme těšit. Kromě velké spousty filmů, které Adrian Paul natočil, hostoval také v seriálu LOVCI POKLADŮ.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.