Jaimz Woolvett


(James Woolvett)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 14.4.1967

Miesto Narodenia: Toronto, Ontario, Kanada

Herecká Filmografie:

  1. Veteran, The (2006)  
  2. Kronika smrti (2004)
  3. Kóma (2004)
  4. Krvavá voda (2003)  
  5. Film Genre (2002)
  6. A.K.A. Birdseye (2002)
  7. Dva svety (2002)
  8. Návrat do pekla (2001)
  9. Fešák Joe (2000)
  10. Nevlastná dcéra (2000)
  11. Obvinený (2000)  
  12. Y2K (1999)
  13. Rites of Passage (1999)
  14. Jana z Arku (1999)
  15. Ťažké časy (1999)
  16. Tail Lights Fade (1999)
  17. Reluctant Angel (1998)
  18. Four Corners (1998)
  19. Day Lincoln Was Shot, The (1998)
  20. Boogie Boy (1998)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.