Edgar Selwyn


(Edgar Simon)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 20.10.1875

Zemřel: † 13.2.1944

Miesto Narodenia: Cincinnati, Ohio, USA

Miesto úmrtí: Los Angeles, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Arab, The (1915)
  2. Pierre of the Plains (1914)

Režijná Filmografie:

  1. Mystery of Mr. X, The (1934)
  2. Turn Back the Clock (1933)
  3. Men Must Fight (1933)
  4. Skyscraper Souls (1932)
  5. Sin of Madelon Claudet, The (1931)
  6. Men Call It Love (1931)
  7. War Nurse (1930)
  8. Girl in the Show, The (1929)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.