Naseeruddin Shah

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 20.7.1950

Miesto Narodenia: Barabanki, Uttar Pradesh, Indie

Herecká Filmografie:

  1. Begum Jaan (2017)  
  2. Finding Fanny (2014)
  3. Krrish 3 (2013)
  4. Dedh Ishqiya (2013)
  5. Maximum (2012)
  6. Department (2012)
  7. Chaalis Chauraasi (2012)
  8. 7 Khoon Maaf (2011)
  9. Zindagi Na Milegi Dobara (2011)
  10. Dirty Picture, The (2011)
  11. Deool (2011)
  12. Ishqiya (2010)
  13. Raajneeti (2010)
  14. That Girl in Yellow Boots (2010)
  15. Peepli Live (2010)
  16. Allah Ke Banday (2009)
  17. Today's Special (2009)
  18. Chargesheet (2009)
  19. Bolo Raam (2009)
  20. Red Alert: The War Within (2009)

Režijná Filmografie:

  1. Yun Hota Toh Kya Hota (2006)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.