Jamey Sheridan


(James Patrick Sheridan)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 12.7.1951

Miesto Narodenia: Pasadena, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Sully (2016)  
  2. Spotlight (2015)
  3. East, The (2013)
  4. Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God (2012)
  5. Game Change (2012)  
  6. Arrow (2012)  
  7. Homeland (2011)
  8. Reunion (2009)
  9. Trauma (2009)  
  10. Dear Prudence (2009)
  11. Handsome Harry (2009)
  12. Liga snov (2009)
  13. Eli Stone (2008)
  14. Nothing But the Truth (2008)  
  15. Babylon Fields (2007)
  16. Syriana (2005)  
  17. Video Voyeur (2002)
  18. Rain (2001)
  19. Life as a House (2001)  
  20. Zločinné úmysly (2001)  

Režijná Filmografie:

     

    ...více
    Bez komentáře :-).
    Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

    Komentář bol úspěšne upraven!

    Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.