Max Pirkis

Max Pirkis

Osobnostcsfd.cz

Herec

6. ledna, 1989, Londýn, England, Velká Británie

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec

2014

Tichý experiment

Film - Horor

Flying Home

Film - Romantický


2005

Řím

Seriál - Válečný, Drama, Akční, Historický


2004

The Hundred Days

Film


2003

Master & Commander: Odvrácená strana světa

Film - Dobrodružný, Válečný, Drama, Akční, Historický

Životopis

Max Pirkis se narodil dne šestého února roku 1989 ve Velké Británii v hlavním městě Anglie v Londýně. Je to herec a dabér.

Studoval na Eton College, kde projevil první zájem o herectví, avšak nebral jej nijak vážně a ani neuvažoval o tom, že by se jím živil. Pak přešel na St Catharine's College na školu Cambridge, kde studoval teologii a vstoupil do místního hereckého společenství, kde prohloubil svůj talent a zdokonalil svůj herecký um.

Jeho první velký film pochází z roku 2003, kdy účinkoval ve snímku z prostředí napoleonských válek, Master and Commander: The Far Side of the World jako nezletilý člen jedné z posádek anglické bitevní lodi. Za to také vyhrál Evening Standard British Film Award za Most Promising Newcomer a Young Artist Award pro Best Young Actor v mezinárodním filmu.

Jeho sláva rostla dál a o dva roky později se objevil v televizní sérii z prostředí antického světa Řím ze společné produkce populárních televizních stanic světových formátů BBC a HBO jako Gaius Octavian, kde zůstal až do roku 2007.

Dnes se věnuje hlavně herectví a účinkuje tak v různých seriálech, či filmech.

P. J. D.

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.