Michael W. Watkins

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Režijná Filmografie:

  1. Myšlienky vraha: Správanie podozrivých (2011)
  2. Grimm (2011)  
  3. Dokonalý plán (2010)  
  4. Circle (2010)  
  5. Warehouse 13 (2009)
  6. Bolesti slávnych (2009)  
  7. Angeline oči (2006)
  8. Motelová izba (2006)  
  9. Kojak (2005)
  10. Kojak (2005)
  11. Cesta na západ (2005)
  12. Prison Break: Útek z väzenia (2005)
  13. 5 dní do polnoci (2004)  
  14. Las Vegas: Kasíno (2003)  
  15. Princ William (2002)
  16. Boomtown (2002)
  17. Smallville (2001)
  18. Semper Fi (2001)
  19. Other People (2001)
  20. Night Visions (2001)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.