Norman Anstey

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Herecká Filmografie:

  1. Mafrika (2008)
  2. Diamanty (2008)
  3. Second Skin (2000)
  4. Pomstiteľ bez mena (1998)  
  5. To the Death (1993)
  6. Nespútaná divočina (1992)  
  7. Merchants of War (1989)
  8. Africký expres (1989)
  9. Space Mutiny (1988)
  10. Scavengers (1988)
  11. Howling IV: The Original Nightmare (1988)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.