Brian Katkin

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Fire Over Afghanistan (2003)
  2. Hatchetman (2003)
  3. Shakedown (2002)
  4. Hard As Nails (2001)
  5. Burial of the Rats (1995)
  6. Zlé sny (1988)  

Režijná Filmografie:

  1. Scarecrow Gone Wild (2004)
  2. Slaughter Studios (2002)  
  3. Shakedown (2002)
  4. Hard As Nails (2001)
  5. Nepriateľská akcia (1999)
  6. Coroner, The (1999)
  7. If I Die Before I Wake (1998)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.