Miguel Sandoval

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 16.11.1951

Miesto Narodenia: Washington, D.C., USA

Herecká Filmografie:

  1. V mene krvi (2016)  
  2. Oculus (2013)  
  3. Tales of Masked Men (2012)
  4. 1600 Penn (2012)  
  5. Metro (2011)
  6. Repo Chick (2009)
  7. Bruno (2009)  
  8. Spoken Word (2009)
  9. Víno roku (2008)
  10. Tortilla Heaven (2007)
  11. Let's Dance (2005)
  12. Crazylove (2005)
  13. Nine Lives (2005)
  14. Médium (2005)
  15. Entourage (2004)
  16. Únik z Puerto Vallarta (2004)
  17. Kingpin (2003)
  18. 10-8: Officers on Duty (2003)
  19. Back to Hell (2002)
  20. Chladná pomsta (2002)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.