Jeff Celentano

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 24.5.1960

Miesto Narodenia: New Jersey, USA,

Herecká Filmografie:

  1. Prepadnutie v búrke (2003)
  2. Secret Force, The (1995)
  3. Dickwad (1994)

Režijná Filmografie:

  1. Breaking Point (2009)
  2. Say It in Russian (2007)
  3. Moskovská horúčka (2004)
  4. Hlavný podozrivý (2000)
  5. Gunshy (1998)  
  6. Under the Hula Moon (1995)
  7. Dickwad (1994)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.