Seymour Cassel


(Seymour Joseph Cassel)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 22.1.1935

Miesto Narodenia: Detroit, Michigan, USA

Herecká Filmografie:

  1. Lost Angeles (2012)
  2. Magic City (2012)  
  3. Broken Kingdom (2012)
  4. Booster (2012)
  5. L!fe Happens (2011)  
  6. Without Borders (2011)
  7. Silver Case (2011)
  8. Fort McCoy (2011)
  9. Freerunner (2011)  
  10. Pete Smalls Is Dead (2010)
  11. Kissing Strangers (2010)
  12. Back Nine (2010)
  13. Chasing 3000 (2010)
  14. Now Here (2010)
  15. Staten Island (2009)  
  16. Beau Jest (2008)
  17. Nájomný vrah (2008)
  18. Reach for Me (2008)
  19. Totálny úlet (2007)  
  20. Cosmic Radio (2007)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.