Eric Lively

Eric Lively

Osobnostcsfd.cz

Herec

31. července, 1981, Atlanta, Georgia, USA

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec

2014

BFFs

Film - Komedie


2013

A Madea Christmas

Film - Komedie, Drama


2012

Laskavý dotek

Seriál - Drama


2010

V utajení

Seriál - Krimi, Drama, Akční


2008

Hladina adrenalinu

Film - Dobrodružný, Akční


2007

Přežij!

Film - Komedie, Drama

Snídaně po sexu

Film - Komedie, Drama, Romantický


2006

Osudový dotek 2

Film - Sci-Fi, Thriller, Drama

Krutá rasa

Film - Horor

Devět rukojmí

Seriál - Krimi, Drama

Modern Men

Seriál - Komedie


2004

Mluv

Film - Drama

Láska je Láska

Seriál - Drama, Romantický


2003

Minuta se Stanem Hooperem

Seriál - Komedie


2002

Paranormal Girl

Film - Krimi, Drama

Pakt

Film - Drama


2001

24 hodin

Seriál - Krimi, Thriller, Drama, Akční

Vzpoura

Film - Válečný, Drama

Právo na život

Film - Drama

Express Yourself

Seriál - Rodinný


1999

Prci, prci, prcičky

Film - Komedie, Romantický

Pro strach uděláno

Seriál - Dobrodružný, Mysteriózní, Rodinný, Thriller


1998

Sandman

Film - Muzikál, Rodinný


1994

Ozbrojený a nevinný

Film - Thriller


1987

Plný dům

Seriál - Komedie, Rodinný, Drama


1983

Brainstorm

Film - Sci-Fi, Thriller


Host

2001

The Test

Seriál - Talk-show

Životopis

Americký herec Eric Lively se narodil 31. července 1981 v Atlantě v Georgii. Všichni členové jeho rodiny pracovali a pracují v zábavním průmyslu. Když Eric dokončil střední školu, ihned se odstěhoval do New Yorku,aby studoval fotografování. Fotografování studoval na Parsons The New School for Design. V New Yorku byl také osloven lidmi z The Ford Agency, kteří chtěli aby se začal věnovat modelingu. Zúčastnil se například kampaní pro Levi´s nebo Tommy Hilfiger. Později se ale přestěhoval do Los Angeles.

Svoji první roli si odbyl v době, kdy byl ještě dítě ve snímku BRAINSTORM režisérky Natalie Wood. V roce 1994 se objevil v televizním thrilleru OZBOJENÝ A NEVINNÝ a o čtyři roky později jsem ho mohli také vidět ve filmu SANDMAN, který mimochodem režíroval jeho otec Ernie Lively. Fanoušci teenagerovských komediií si ho určitě pamatují ze snímku PRCI,PRCI,PRCIČKY. Tato komedie měla obrovský úspěch a hlavní roli si tu zahrál Jason Biggs. Poté se až do roku 2004 věnoval spíše natáčení televizních filmů jako VZPOURA, PRÁVO NA ŽIVOT, EXPRESS YOURSELF nebo PAKT.

V roce 2004 si zahrál v působivém dramatu MLUV, ve kterém hlavní postavu ztvárnila Kristen Stewart. Největší zlom v kariéře, ale zaznamenal až rolí v průkopnickém seriálu THE L WORD z prostředí L.A. Seriál pojednává o životech, problémech a láskách lesbických žen. Eric v seriálu hrál celou druhou sezónu a ztvárnil mladého dokumentaristu Marka Waylanda. Po skončení jeho prací na seriálu se objevil například v thrilleru OSUDOVÝ DOTEK 2. Poté byl k vidění v hororu KRUTÁ RASA, kde ztvárnil mladíka, který vyjíždí se svou přítelkyní, bratrem a kamarády na dovolenou, kde je napadnou zmutovaní psi a jejich dovolená se mění v boj o život. Ve filmu se objevila také řada známých tváří jako například Michelle Rodriguez, Oliver Hudson, Taryn Manning nebo Hill Harper. Zanedlouho poté hrál v dramatu SEX AND BREAKFAST s Maculayem Culkinem. Také účinkoval v dalším dramatu PŘEŽIJ! s Evou Mendes. Jeho zatím posledním snímkem je akční DEEP WINTER kde se objevil po boku Michaela Madsena. Zahostoval si také v seriálech MODERN MAN, THE NINE nebo FULL HOUSE.

Má čtyři sourozence (Blake,Robyn,Jason,Lori), objevil se ve videoklipu k písni Walk Me Home od Mandy Moore, má šest tetování, miluje kapely Muse a Radiohead a kvůli Disneyho pořadu SO WEIRD se musel naučit hrát na kytaru.

ČSFD.cz

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.