Alex Rocco


(Alexander Federico Petricone Jr.)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 29.2.1936

Miesto Narodenia: Boston, Massachusetts, USA

Herecká Filmografie:

  1. Magic City (2012)  
  2. Batman: Year One (2011)
  3. And They're Off (2011)
  4. Now Here (2010)
  5. Party Down (2009)
  6. Ready or Not (2009)
  7. Zabiť eso (2006)  
  8. Dokážte mi vinu (2006)  
  9. Jam (2006)
  10. Crazylove (2005)
  11. Restive Planet (2004)
  12. Job (2003)  
  13. Veľký hráč (2002)
  14. Country Bears, The (2002)
  15. Svadby podľa Mary (2001)  
  16. Face to Face (2001)
  17. Strážkyne zákona (2001)
  18. Last Producer, The (2000)
  19. Griffinovci (1999)  
  20. Dobrák Dudley (1999)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.