Nichole Pelerine

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

Filmografie

Herec/čka

2000

Attraction

Film - Drama


1999

Krvavá lázeň

Film - Horor, Mysteriózní

Rockin' Good Times

Film


1997

Město slávy

Film - Komedie

To Die Quietly

Film


1993

Akta X

Seriál - Horor, Komedie, Mysteriózní, Sci-Fi, Thriller, Drama

Životopis

Americká herečka a divadelní producentka se narodila ve městě Minneapolis ve státě Minnesota. Vystudovala Grand Rapids High School. Svou hereckou kariéru započala na divadelních prknech ve svém rodném městě.

Její první známější role byla v kultovní videohře Dracula Unleashed, kde si zahrála upírku, která se objevovala ve hraných meziscénkách. Po té se na čas odstěhovala do Los Angeles, kde získala angažmá v divadelním souboru Open Fist Theatre Company. Postupně začínala dostávat role ve filmech i v seriálech.

V roce 1997 si zahrála epizodní roli v seriálu The Visitor, ten samý rok se taktéž objevila ve filmech Tinseltown aTo Die Quetly. Přelomový pro ní byl rok 1999, kdy získala velkou roli v nezávislém hororu Kolobos. Zahrála si zde začínající herečku Ericu, která se snaží prorazit v branži a mezitím hraje v béčkových hororech. Tentýž rok se objevila v seriálu Akta X, v epizodě Agua Mala. Dále propůjčila svůj hlas postavě Mirith Sinn v audio-adaptaci Star Wars: Crimson Empire. V roce 2002 pracovala jako členka štábu u filmu Steven Spielberga Minority Report. Její poslední televizní role byla v seriálu Angel, kde se mihla jako členka komparzu.

Nichole nyní opět žije v Minnesotě, vlastní malou firmu na pořádaní večírků a kulturních akcí. Se svým manželem vychovává dvě dcery Amelii a Noru.

Halloween9

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.