Danny Denzongpa


(Tshering Phintso Denzongpa)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 25.2.1948

Herecká Filmografie:

  1. Baby (2015)  
  2. Bang Bang! (2014)  
  3. Lost Gold of Khan, The (2011)
  4. Enthiran (2010)    
  5. Banda Yeh Bindaas Hai (2010)
  6. Luck (2009)
  7. Acid Factory (2009)
  8. Karzzzz (2008)
  9. Chamku (2008)
  10. Big Brother (2007)
  11. Hattrick (2007)
  12. Frozen (2007)
  13. Dil Jo Bhi Kahey... (2005)
  14. Shikaar (2004)
  15. Ab Tumhare Hawale Watan Saathiyon (2004)
  16. Ek Hindustani (2003)
  17. Sandhya (2003)
  18. 16 December (2002)
  19. Yeh Mohabbat Hai (2002)
  20. Soch (2002)

Režijná Filmografie:

  1. Phir Wohi Raat (1980)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.