John A. Gallagher

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 1955

Miesto Narodenia: Flushing, New York, USA

Herecká Filmografie:

  1. Constant Forge, A (2000)
  2. Wild Bill: Hollywood Maverick (1996)

Režijná Filmografie:

  1. Sam (2013)
  2. Fickle (2013)
  3. Cupidity (2004)
  4. Blue Moon (2000)
  5. Penance (1999)
  6. Deli, The (1997)
  7. Men Lie (1994)
  8. Street Hunter (1990)
  9. Beach House (1982)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.