Ray Enright


(Raymond E. Enright)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 25.3.1896

Zemřel: † 3.4.1965

Miesto Narodenia: Anderson, Indiana, USA

Miesto úmrtí: Hollywood, Kalifornie, USA

Režijná Filmografie:

  1. Dramma nella Kasbah (1953)
  2. Flaming Feather (1952)  
  3. Montana (1950)    
  4. Kansas Raiders (1950)    
  5. South of St. Louis (1949)  
  6. Return of the Bad Men (1948)
  7. Coroner Creek (1948)
  8. Albuquerque (1948)    
  9. Trail Street (1947)  
  10. One Way to Love (1946)
  11. Man Alive (1945)
  12. China Sky (1945)
  13. Rear Gunner, The (1943)
  14. Iron Major, The (1943)
  15. Good Luck, Mr. Yates (1943)
  16. Wild Bill Hickok Rides (1942)
  17. Sin Town (1942)
  18. Men of Texas (1942)
  19. Spoilers, The (1942)    
  20. Wagons Roll at Night, The (1941)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.